3 produse must-have pentru o dantură perfectă

3 produse must-have pentru o dantură perfectă

Redactor Andreea Baluteanu

Știi cum se spune, că zâmbetul tău reprezintă cel mai frumos accesoriu? Suntem complet de acord cu această afirmație! Poți purta cea mai hot nuanță de ruj, pe buze pline și voluptoase, dar dacă dinții tăi au un aspect neplăcut, cu pete, depuneri de tartru și placă bacteriană, atunci efectul general nu va fi deloc unul pozitiv.

Noi avem însă soluția pentru acel zâmbet perfect, strălucitor, de milioane, demn de o vedetă de la Hollywood! Descoperă care sunt cele trei produse must-have pentru dantura la care ai visat contemplând paginile lucioase ale revistelor!

Produsele de care ai nevoie pentru un zâmbet de milioane

Un șir de dinți albi și perfecți, cu o respirație proaspătă și o sănătate orală ireproșabilă se află fără urmă de îndoială printre dezideratele noastre. Deși pot părea obiective imposibile, în realitate vor fi atinse dacă acorzi importanță igienei și folosești produsele potrivite. Iar noi suntem aici ca să îți oferim soluția câștigătoare: gama AP-24® Oral Care System de la Nu Skin!

femeie zâmbet

Brandul ne-a obișnuit deja cu produse cu o eficiență impresionantă, care prezintă însă și o formulă bazată pe ingrediente benefice, de cele mai multe ori provenite din natură, ce ne protejează sănătatea, frumusețea, starea de bine. Și sunt exact criteriile pe baza cărora a fost concepută și gama despre care îți vom vorbi azi!

AP-24® Oral Care System este o linie de produse avansată științific, ce are la bază tehnologii revoluționare de îngrijire orală. Principalul obiectiv al gamei lansate de Nu Skin este eliminarea plăcii bacteriene, dar și prevenirea și reducerea formării acesteia.

gm

Cine nu a avut de suferit din cauza plăcii bacteriene? Noi recunoaștem că ne-am obișnuit cu acest diagnostic din partea medicului stomatolog! Din fericire, am descoperit acel produs must-have pentru o igienă orală ca la carte, special formulat pentru a lupta împotriva atât de dăunătoarei plăci bacteriene: e vorba despre Pasta de dinți cu fluor, împotriva plăcii bacteriene AP-24®. Produsul este eficient atât în îndepărtarea plăcii bacteriene, dar și pentru prevenirea acumulării ulterioare a acesteia. De asemenea, pasta de dinți curăță în mod remarcabil, contribuind la desprinderea și la îndepărtarea impurităților, lăsând o senzație de prospețime care durează.

Aroma produsului te va înnebuni! Pasta de dinţi cu fluor împotriva plăcii bacteriene AP-24® te îmbie cu notele de mentă și vanilie, care reprezintă o schimbare binevenită față de aroma puternică, adesea deranjantă și artificială a produselor din comerț.

La aceste avantaje se adaugă și formula delicată a produsului, în spiritul Nu Skin. Pasta de dinți „își face treaba” fără a afecta smalțul dinților și gingiile, un atu pe care nu îl poți trece cu vederea.

Pentru a-ți oferi un zâmbet de milioane, produsul are la bază agentul dimeticon brevetat AP-24®, extrem de eficient împotriva plăcii bacteriene, precum și surfactanți care se înfășoară strâns în jurul dinților tăi pentru a oferi acea senzație uluitoare de prospețime pentru mai mult timp. Mai departe, pasta de dinți conține fosfat dicalcic dihidrat, cu rol în a îndepărta impuritățile de la suprafața dinților și a revela acea dentiție strălucitoare! Nu în ultimul rând, monofluorofosfatul de sodiu completează protecția împotriva plăcii bacteriene, iar tu ai toate motivele să fii extrem de încântată.

Produsul se utilizează de două ori pe zi, dimineața și seara, sau după fiecare masă, în funcție de indicațiile medicului tău stomatolog.

Care este a doua caracteristică a unei danturi perfecte? Noi suntem de părere că dinții albi și strălucitori! În acest sens, gama AP-24® Oral Care System de la Nu Skin ne oferă pasta de dinți pentru albire AP-24® Whitening Fluoride Toothpaste! Acest produs are efecte impresionante în restaurarea albului natural al dinților tăi, studiile demonstrând că îndepărtează petele extrinseci (cele provocate de fumat, diverse alimente, băuturi) în proporție de 64%.

În plus, produsul previne la rândul său formarea cariilor și depunerea plăcii bacteriene, în ton cu obiectivul principal al gamei de igienă orală de la Nu Skin. Nu putem uita nici de inegalabila senzație de prospețime, care te face să te simți de parcă tocmai te-ai fi spălat pe dinți, cu o aromă de mentă și vanilie de care nu te mai saturi.

Amestecul brevetat de siliciu hidratat și alumină este cel căruia trebuie să îi fii recunoscătoare pentru dantura ta albă, perfectă și strălucitoare. Ingredientele lustruiesc, curăță dinții și îndepărtează petele, fără a eroda smalțul, atuuri pe care nu le poți trece cu vederea. Mai departe, pasta de dinți include și ingredientul-vedetă AP-24®, cu eficiență ideală împotriva plăcii bacteriene și monofluorofosfatul de sodiu, ce protejează împotriva reapariției acesteia.

Utilizează pasta de dinți AP-24® Whitening Fluoride Toothpaste ca pe orice produs de gen. Este minunată în tandem cu pasta de dinți împotriva plăcii bacteriene! Include-le pe ambele în igiena ta orală și bucură-te de efectele lor combinate!

O pastă de dinți de calitate este principala protagonistă a unei igiene orale ca la carte, dar nu avem întotdeauna acces la ea. Pentru momentele în care ești departe de produsul tău de curățare a dinților, Nu Skin a creat Spray-ul de gură anti-placă AP-24 Anti-Plaque Breath Spray. Acesta împiedică acumularea de placă bacteriană, completând acțiunea pastei de dinți din aceeași gamă, și împrospătează respirația într-un mod irezistibil.

La fel ca întreaga gamă AP-24® Oral Care System de la Nu Skin, spray-ul conține ingredientul brevetat AP-24, un luptător eficient împotriva plăcii bacteriene. De asemenea, produsul e un must-have și datorită faptului că exclude alcoolul din compoziția sa, conferind prospețime uluitoare fără a apela la acest ingredient cu efecte secundare.

Cum se folosește? Pulverizează de trei ori, direct pe limbă, apoi freacă ușor de suprafața dinților și a gingiilor. Spray-ul este ideal după mese și gustări sau de fiecare dată când îți dorești o senzație de prospețime revigorantă. Marele său avantaj? Îl poți strecura fără probleme în poșetă, pentru a apela la el oricând!

De acum încolo, dantura perfectă nu mai este un vis frumos, dar intangibil! Produsele componente ale gamei AP-24® Oral Care System de la Nu Skin îți vor garanta acel zâmbet de milioane, care fură inimi. Accesează și tu site-ul Nu Skin și descoperă cei mai eficienți aliați împotriva plăcii bacteriene!

Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (22)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.