Sistemul nou de îngrijire a pielii cu acțiune duală de la Nu Skin oferă pielii un aspect mai catifelat, mai radiant, în două minute

Redactor Divahair.ro

ageLOC® LumiSpa™ de la Nu Skin combină în mod eficient curățarea în profunzime, inclusiv îndepărtarea murdăriei din mediul ambiant și a machiajului, cu beneficiile de catifelare a pielii, pentru un ten cu aspect tineresc și mai radiant   

Nu Skin Enterprises, Inc. a anunțat astăzi lansarea în România a dispozitivului ageLOC® LumiSpa™, un sistem nou de îngrijire a pielii cu acțiune duală care oferă simultan beneficii de catifelare a pielii și curățare în profunzime, pentru un aspect mai neted și mai catifelat de la prima utilizare. Acum, clienții Nu Skin pot fi siguri că pielea lor va fi curată, radiantă și întotdeauna pregătită pentru un selfie perfect sau o fotografie spontană.

Beneficii de catifelare a pielii 

Dispozitivul multifuncțional ageLOC® LumiSpa™ utilizează o tehnologie brevetată Two-Sense Motion, cu acțiune de strângere a porilor, pentru a îndepărta murdăria și machiajul, în timp ce oferă beneficii pentru piele care se îmbunătățesc atunci când sistemul este utilizat în mod constant de două ori pe zi, timp de 2 minute:

  • Aspect redus al porilor
  • Catifelarea pielii
  • Netezirea pielii
  • Radianța pielii
  • Claritatea pielii (strălucirea)
  • Un aspect mai revigorat
  • Piele bine curățată

Dezvoltare bazată pe știință 

Inventat de Nu Skin și testat dermatologic, sistemul ageLOC® LumiSpa™ este inspirat de tehnologia expresiei genelor ageLOC® asociată producției structurale de proteine din piele. În dezvoltarea sistemului ageLOC® LumiSpa™, Nu Skin a efectuat mai multe studii clinice, inclusiv un studiu de 8 săptămâni care a evidențiat faptul că persoanele care au utilizat sistemul s-au bucurat de îmbunătățiri ale netezimii, catifelării, texturii, clarității și radianței pielii.           

 „Atunci când vorbim despre îngrijirea pielii, consumatorul preocupat de astăzi caută produse simplu de utilizat, dar care produc rezultate care pot fi văzute și simțite”, a spus Dr. Joseph Chang, Director General Științific. „ageLOC® LumiSpa™ combină tehnologia brevetată cu produse de curățare cercetate științific pentru a curăța, exfolia și oferi beneficii multiple pielii într-o singură utilizare. Ca rezultat, consumatorii se pot bucura de o piele cu aspect mai neted și mai catifelat după prima utilizare.”

Sistemul ageLOC® LumiSpa™

Sistemul ageLOC® LumiSpa™ include:

  • Dispozitivul ageLOC® LumiSpa™: ageLOC® LumiSpa™ este un dispozitiv personal de îngrijire a pielii, mobil, impermeabil, oferit cu o bază de încărcare. Capetele din silicon ageLOC® LumiSpa™ se deplasează la frecvență precisă pentru a promova curățarea în profunzime și beneficiile de catifelare a pielii pentru un aspect sănătos și revigorat.
  • Capetele din silicon: ageLOC® LumiSpa™ are două capete din silicon - normal și ferm. Suprafețele delicate, din silicon neabraziv sunt igienice și în general mai ușor de curățat decât capetele aspre care se găsesc în mod obișnuit pe piață. Fiecare cap are o durată preconizată de utilizare de trei luni.  

ageLOC® LumiSpa™ Activating Cleansers: ageLOC® LumiSpa™ Activating Cleansers optimizează eficiența acțiunii capetelor din silicon ale dispozitivului ageLOC® LumiSpa™, permițând precizia pregătirii, curățării, alunecării și interacțiunii cu pielea. Formulele - oferite în trei formulări pentru ten uscat, normal/mixt și gras - conțin amestecul brevetat de ingrediente de la Nu Skin care a fost conceput pentru a oferi pielii un aspect strălucitor, tineresc și sănătos.

Disponibilitate 

Setul de Lansare ageLOC® LumiSpa™ include un dispozitiv ageLOC® LumiSpa™, cap din silicon, produs de curățare, bază de încărcare, cablu de alimentare, ghid de pornire rapidă. Acesta va fi disponibil în data de 25 ianuarie 2018, la prețul de 959 RON. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați https://www.nuskin.com/content/nuskin/ro_RO/home.html 

Despre Nu Skin Enterprises, Inc. 

Fondată în urmă cu peste 30 de ani, Nu Skin Enterprises, Inc. dezvoltă și distribuie produse inovatoare pentru consumatori, oferind o linie completă de soluții de wellness și înfrumusețare de calitate premium. Compania se bazează pe expertiza științifică în îngrijirea pielii și nutriție pentru a continua dezvoltarea de mărci de produse inovatoare care includ marca produselor de îngrijire personală Nu Skin®, marca produselor nutritive Pharmanex® și, cel mai recent, marca de produse anti-îmbătrânire ageLOC®. Marca a generat o piață loială pentru produse, cum ar fi sistemul personalizat de îngrijire a pielii ageLOC Me®, precum și sistemul de control al greutății TR90®. Nu Skin vinde produsele companiei prin rețeaua globală de lideri de vânzări din Asia, America de Nord și de Sud, Europa, Africa și zona Pacificului. În calitate de membru îndelungat al asociațiilor de vânzări directe din întreaga lume, Nu Skin este dedicată să respecte orientările cu privire la consumatori din industrie care protejează și îi susțin pe cei care comercializează și achiziționează produsele sale prin canalul de vânzări directe. Compania Nu Skin este cotată la Bursa de Valori din New York. Mai multe informații sunt disponibile la nuskin.com. 

Ne găsiți pe media de socializare

Articolul urmator Gama modernă de îngrijire a pielii concepută pentru tine, nu pentru tipul tău de piele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.