Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Quiz: Ce nuanta de fard ti se potriveste?

Ce nuanta de fard ti se potriveste?

Nu este usor sa alegi fardul de ochi potrivit, mai ales cand esti ispitita de o multime de culori. Urmeaza acest test de beauty si afla ce nuanta de fard te avantajeaza.

Incepe Quiz

Rezolva mai multe quiz-uri

Cât de bine știi ce nevoi are părul tău?

Quiz: Cât de bine știi ce nevoi are părul tău?

Fetelor cu păr frumos, azi vă pregătim un quiz despre unul dintre subiectele care ne-au fascinat pe noi, femeile, dintotdeauna: îngrijirea șuvițelor dragi. Fie că te numeri printre cele care își spală părul o dată pe săptămână sau îl îndrepți cu placa în fiecare zi, cu siguranță ai propriile secrete legate de îngrijirea podoabei capilare. Te provocăm la o discuție sinceră despre păr: răspunde-ne la câteva întrebări și află ce nevoi are părul tău, pentru a fi sănătos.

Incepe Quiz
Ce pantofi ți se potrivesc în funcţie de personalitate?

Quiz: Ce pantofi ți se potrivesc în funcţie de personalitate?

Te-ai gândit vreodată să îți asociezi pantofii nu cu ținuta, ci cu personalitatea? Fiecare alegere pe care o facem spune multe despre caracterul nostru, iar accesoriile pe care le porți în picioare și alături de care îți petreci întreaga zi, cu atât mai mult! Află care sunt modelele de pantofi pe care să mizezi în funcție de personalitatea ta!

Incepe Quiz
Ce fel de femeie ești în bucătărie?

Quiz: Ce fel de femeie ești în bucătărie?

Principiul „femeia la cratiță” nu mai e valabil demult, ceea ce nu înseamnă că nu există în continuare femei „care bucătăresc” cu drag, fie pentru ele, fie pentru cei dragi, chiar dacă se bucură de ajutorul Kenwood - marca nr. 1 în Europa în prepararea mâncării și vânzarea roboților de bucătărie. Azi îți propunem un test care îți va arăta ce fel de bucătăreasă ești. Plonjăm în „psihologia papilelor gustative” și îți spunem ce tip de femeie ești în bucătărie!

Incepe Quiz
Ce costum de baie ți se potriveşte în anul 2019

Quiz: Ce costum de baie ți se potriveşte în anul 2019

Odată ce au trecut și sărbătorile și ziua liberă de 1 mai, ne simțim deja cu un pas mai aproape de vacanța la mare. Mai e atât de puțin până la perioada concediilor încât nu ne mai putem gândi decât la distracție, relaxare și libertate. De aceea, azi îți oferim cea mai importantă informație a verii 2019: care este costumul de baie ce ți se potrivește din toate punctele de vedere!

Incepe Quiz
Cum vei muri?

Quiz: Cum vei muri?

Viața este plină de incertitudini, dar un lucru este sigur: la un moment dat se va încheia. Curiozitatea referitoare la acel eveniment este extrem de mare, așa că ne-am propus să te ajutăm. Răspunde la câteva întrebări și află cum vei muri.

Incepe Quiz
Ce ar trebui să conțină garderoba ta de toamnă în funcție de siluetă?

Quiz: Ce ar trebui să conțină garderoba ta de toamnă în funcție de siluetă?

Adorăm să ne îmbrăcăm conform ultimelor trenduri, dar specialiștii sunt de părere că aceasta nu e chiar cea mai bună decizie din viața noastră stilistică. Dimpotrivă! E de preferat să ne urmărim liniile corpului atunci când alegem ce haine să purtăm, flatându-ne silueta, camuflându-ne defectele și punându-ne în valoare calitățile. Pentru a reuși aceste deziderate aparent imposibile, îți spunem în rândurile de mai jos cum să te îmbraci în funcție de siluetă.

Incepe Quiz
Câte piese din anii '90 mai recunoști?

Quiz: Câte piese din anii '90 mai recunoști?

Dacă te-ai născut sau ai copilărit în această perioadă, atunci încă îți mai aduci aminte cu drag de perioada în care ne petreceam mai tot timpul afară, fără telefoane mobile și fără calculatore. Deoarece muzica ocupa un rol important, toată lumea predona pieselor trupelor preferate cu prietenii de dimineață până seara. Tu crezi că mai știi cele mai cunoscute piese ala perioadei? Fă testul și află!

Incepe Quiz
Ce tendințe din toamna 2018 se potrivesc personalității tale?

Quiz: Ce tendințe din toamna 2018 se potrivesc personalității tale?

Ce ai spune dacă, în loc să asculți orbește tot ce îți spune moda, ai adapta-o pe ea personalității tale? Este ceea ce îți propunem să faci acum: alege să porți acele tendințe care îți reflectă în mod fidel caracterul. Noi îți sărim în ajutor cu un quiz care îți va spune totul despre tine și modă!

Incepe Quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Quiz: Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Sigur ai aflat până acum că zodia îți influențează personalitatea, așa că nu ar trebui să te mire jocul pe care ți-l propunem astăzi. Răspunde-ne la câteva întrebări, iar noi îți vom spune în ce zodie ești. Nu ne judeca, dacă nu te nimerim, pentru că s-ar putea ca ascendentul să fie predominant la tine. Înainte să tragi concluzii, calculeaza-l aici.

Incepe Quiz
Cel mai greu test de cultura generală

Quiz: Cel mai greu test de cultura generală

Crezi că le știi pe toate? Am pregătit cel mai greu test de cultură generală din 2018. Răspunde la șapte întrebări și vezi care este nivelul tău de inteligență.

Incepe Quiz
Testul de geografie pe care îl trec doar 4% dintre oameni

Quiz: Testul de geografie pe care îl trec doar 4% dintre oameni

Geografia este o disciplină de care ai nevoie în viața de zi cu zi. Astăzi te provocăm la un test pe care doar 4% dintre oameni reușesc să îl treacă. Dacă nu obții rezultate bune, înseamnă că ar fi cazul să mai răsfoiești câte o carte de profil.

Incepe Quiz

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!