Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Quiz: Îți găsești alesul până la Crăciun?

Îți găsești alesul până la Crăciun?

Găsirea jumătății poate fi un lucru destul de complicat, care uneori durează toată viața. Deși ai crede că doar destinul este responsabil de acest eveniment minunat, află că și acțiunile tale pot juca un rol important. Ești curioasă dacă îți vei găsi alesul până la Crăciun? Fă acest test și află!

Incepe Quiz

Rezolva mai multe quiz-uri

Cât de bine știi ce nevoi are părul tău?

Quiz: Cât de bine știi ce nevoi are părul tău?

Fetelor cu păr frumos, azi vă pregătim un quiz despre unul dintre subiectele care ne-au fascinat pe noi, femeile, dintotdeauna: îngrijirea șuvițelor dragi. Fie că te numeri printre cele care își spală părul o dată pe săptămână sau îl îndrepți cu placa în fiecare zi, cu siguranță ai propriile secrete legate de îngrijirea podoabei capilare. Te provocăm la o discuție sinceră despre păr: răspunde-ne la câteva întrebări și află ce nevoi are părul tău, pentru a fi sănătos.

Incepe Quiz
Te consumi mult sau îți revii ușor? Fă testul și află cât de mult suferi tu din dragoste

Quiz: Te consumi mult sau îți revii ușor? Fă testul și află cât de mult suferi tu din dragoste

Am trecut cu toții prin despărțiri care nu am vrut să se întâmple. Este foarte să te detașezi, chiar dacă știi că așa este cel mai bine pentru tine. Dacă ai experimentat asta în ultimul timp, rezolvă testul de mai jos și află dacă încă îl mai iubești pe fostul sau ești pe drumul cel bun spre vindecare.

Incepe Quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Quiz: Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Sună ca un basm, însă o persoană cu care rezonezi din toate punctele de vedere există. Trebuie doar să înțelegi care sunt, de fapt, dorințele tale și ce vrei cu adevărat să îți ofere partenerul tău. E foarte simplu, privește puțin mai în profunzime și observă care sunt calitățile pe care le admiri la un posibil iubit/ă. Sufletul pereche este mai aproape decât crezi, iar urmând testul pe care ți-l propunem astăzi vei realiza că poate a fost mai aproape de tine decât ai crezut vreodată!

Incepe Quiz
Fă testul acesta și află de cine te vei îndrăgosti în 2020

Quiz: Fă testul acesta și află de cine te vei îndrăgosti în 2020

Când cauți iubire și o relație de lungă durată, există bărbați cu personalități distincte și trebuie să îți dai seama cu ce tip ce om vrei să îți petreci timpul, poate chiar restul vieții. Uneori, tipul amuzant și sensibil te cam plictisește. Alteori, cel care vrea să petreacă în fiecare weekend și e pus doar pe distracție poate îți va da impresia că nu e implicat. Până la urmă, vrei să ai să ai parte de stabilitate și ai nevoie de un om serios alături de tine. Bărbatul care are succes în carieră și este încrezător poate fi uneori puțin insensibil și, în timp ce îți dorești un tip inteligent, vrei și pe cineva care să poată să se detașeze în unele momente și alături de care să te mai și distrezi. De ce fel de bărbat te vei îndrăgosti este marea întrebare la care vei primi un răspuns dacă faci testul pe care ți-l propunem astăzi. Te vom ajuta să realizezi ce îți dorești de la un bărbat, analizându-te mai întâi pe tine, cu mare atenție. 

Incepe Quiz
Amatoare sau profesionistă? Doar o expertă în skincare răspunde corect la acest test!

Quiz: Amatoare sau profesionistă? Doar o expertă în skincare răspunde corect la acest test!

Fetelor frumoase, v-am pregătit un test care vă va spune dacă vă îngrijiți pielea așa cum merită! Un domeniu vast, skincare-ul e complex și versatil și stăpânirea sa la perfecție vine cu daruri pe termen lung. Nu-ți mai rămâne decât să-ți demonstrezi cunoștințele și să afli dacă ești „amatoare” sau „profesionistă” în skincare!

Incepe Quiz
Fa-ne portretul iubitului tău ideal și îți spunem ce vârstă emoțională ai!

Quiz: Fa-ne portretul iubitului tău ideal și îți spunem ce vârstă emoțională ai!

Cine nu visează la iubirea ideală? Fie că ai 18 sau 60 de ani, inima ta bate în armonie cu energiile pline de iubire ale Universului. Azi te provocăm să ne împărtășești cele mai intime dorințe ale tale: imaginează-ți cum ar arăta bărbatul ideal și noi îți spunem ce vârstă emoțională ai!

Incepe Quiz
Alege 5 deserturi preferate și îți spunem când te măriți!

Quiz: Alege 5 deserturi preferate și îți spunem când te măriți!

Viața de femeie la casa ei ți se pare la fel de dulce precum o brioșă? Atunci testul nostru îți va merge direct la inimă! Tot ce trebuie să faci este să îți provoci papilele gustative să aleagă 5 deserturi: noi te răsplătim pentru strădanie comunicându-ți data nunții tale!

Incepe Quiz
Cel mai dulce test: răspunde la 7 întrebări și îți spunem ce desert ești!

Quiz: Cel mai dulce test: răspunde la 7 întrebări și îți spunem ce desert ești!

Pentru câteva persoane, ești mai dulce și mai ispititoare decât cel mai bun desert din lume. Așa că testul nostru nu va face decât să îți dezvăluie deliciile ascunse în fundul sufletului tău: răspunde la cele 7 întrebări ale noastre și îți spunem ce desert ești!

Incepe Quiz
Alcătuiește-ți buchetul de mireasă și noi îți spunem ce rochie o să porți în ziua cea mare!

Quiz: Alcătuiește-ți buchetul de mireasă și noi îți spunem ce rochie o să porți în ziua cea mare!

Mai simplu și mai frumos de atât nici că se putea! Alege un buchet de mireasă și noi îți spunem cum trebuie să arate rochia pe care o vei îmbrăca în ziua cea mare! Acesta este quiz-ul care te transformă în mireasa perfectă!

Incepe Quiz
Când îți întâlnești sufletul pereche? Alcătuiește un meniu romantic și îți spunem!

Quiz: Când îți întâlnești sufletul pereche? Alcătuiește un meniu romantic și îți spunem!

Te uiți în stânga și în dreapta, așteptându-ți sufletul pereche, și la un moment dat te temi că o să îți pierzi speranța? Nu te teme, privim în viitor și îți spunem azi când o să îl întâlnești. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi un pic și să îți imaginezi ce ai mânca alături de el la o cină romantică!

Incepe Quiz
Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș

Quiz: Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș

Nu ți-ai putea imagina viața în afara agitatelor orașe și nu ai putea să trăiești altfel decât în ritmul citadin alert? Dimpotrivă, adori natura și liniștea și nu înțelegi tentația marilor metropole pline de zgomot și de poluare? Află ce fel de fată ești în rândurile de mai jos și ce spune alegerea ta despre tine!

Incepe Quiz

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!