Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Quiz

Alege un meniu și îți spunem când te măriți!

Quiz: Alege un meniu și îți spunem când te măriți!

Fie că ești single sau deja într-o relație, trebuie să te fi întrebat, măcar o dată, când o să te măriți! Azi îți clarificăm aceste dileme și îți dezvăluim data nunții tale: trebuie doar să alegi varianta ta ideală de meniu! Este oare test mai plăcut? Să îi dăm drumul!

Incepe Quiz
În ce o să ai noroc în 2019?

Quiz: În ce o să ai noroc în 2019?

2020 tocmai a început și noi ne întrebăm, cu degetele încrucișate, oare în ce o să ne meargă bine? Ne vom scălda în bani, vom avea parte de dragoste fierbinte sau, dimpotrivă, ne vom bucura de sănătate și stare de bine molipsitoare? Quiz-ul nostru îți spune cum stai: răspunde la întrebări și află în ce o să ai noroc în 2020!

Incepe Quiz
Spune-ne ce-ți place să mănânci și îți spunem ce sport ar trebui să practici!

Quiz: Spune-ne ce-ți place să mănânci și îți spunem ce sport ar trebui să practici!

Cine nu se topește în fața unei porții aburinde de paste sau a unei felii de cheesecake dulce precum ispita? Nu același lucru l-am putea spune însă despre sport….sau am putea? Azi facem acea conexiune la care visam, între mâncarea bună și activitatea fizică! Pune-ți papilele gustative la bătaie, alege dintre tentațiile culinare propuse de noi și îți spunem ce sport ți se potrivește!

Incepe Quiz
Ce articol vestimentar de iarnă eşti?

Quiz: Ce articol vestimentar de iarnă eşti?

Începi fiecare zi jinduind la o ninsoare? Primul lucru pe care îl faci dimineața este să verifici dacă s-a așternut cumva ca prin magie un strat de zăpadă? Atunci quiz-ul nostru e perfect pentru tine! Nu-ți putem dărui zăpadă, dar, dacă ne vei răspunde la câteva întrebări, îți spunem ce articol vestimentar de iarnă ești…ca să te bucuri de o iarnă mai pufoasă și mai frumoasă ca niciodată!

Incepe Quiz
Răspunde la 7 întrebări și ghicim prima literă din numele sufletului tău pereche!

Quiz: Răspunde la 7 întrebări și ghicim prima literă din numele sufletului tău pereche!

Ți-amintești când erai mică și roteai cotorul de la măr sau ața în jurul degetului ca să afli cu ce literă începe numele sufletului tău pereche (glumim, noi și acum o facem!). Ei bine, nu mai ai nevoie de asemenea „scamatorii”. Răspunde-ne la 7 întrebări despre iarnă și află apoi care e litera cu care începe numele sufletului tău pereche!

Incepe Quiz
Ce pantofi ți se potrivesc în funcţie de personalitate?

Quiz: Ce pantofi ți se potrivesc în funcţie de personalitate?

Te-ai gândit vreodată să îți asociezi pantofii nu cu ținuta, ci cu personalitatea? Fiecare alegere pe care o facem spune multe despre caracterul nostru, iar accesoriile pe care le porți în picioare și alături de care îți petreci întreaga zi, cu atât mai mult! Află care sunt modelele de pantofi pe care să mizezi în funcție de personalitatea ta!

Incepe Quiz
Ce fel de femeie ești în bucătărie?

Quiz: Ce fel de femeie ești în bucătărie?

Principiul „femeia la cratiță” nu mai e valabil demult, ceea ce nu înseamnă că nu există în continuare femei „care bucătăresc” cu drag, fie pentru ele, fie pentru cei dragi, chiar dacă se bucură de ajutorul Kenwood - marca nr. 1 în Europa în prepararea mâncării și vânzarea roboților de bucătărie. Azi îți propunem un test care îți va arăta ce fel de bucătăreasă ești. Plonjăm în „psihologia papilelor gustative” și îți spunem ce tip de femeie ești în bucătărie!

Incepe Quiz
Ce costum de baie ți se potriveşte în anul 2019

Quiz: Ce costum de baie ți se potriveşte în anul 2019

Odată ce au trecut și sărbătorile și ziua liberă de 1 mai, ne simțim deja cu un pas mai aproape de vacanța la mare. Mai e atât de puțin până la perioada concediilor încât nu ne mai putem gândi decât la distracție, relaxare și libertate. De aceea, azi îți oferim cea mai importantă informație a verii 2019: care este costumul de baie ce ți se potrivește din toate punctele de vedere!

Incepe Quiz
Cum vei muri?

Quiz: Cum vei muri?

Viața este plină de incertitudini, dar un lucru este sigur: la un moment dat se va încheia. Curiozitatea referitoare la acel eveniment este extrem de mare, așa că ne-am propus să te ajutăm. Răspunde la câteva întrebări și află cum vei muri.

Incepe Quiz
Ce ar trebui să conțină garderoba ta de toamnă în funcție de siluetă?

Quiz: Ce ar trebui să conțină garderoba ta de toamnă în funcție de siluetă?

Adorăm să ne îmbrăcăm conform ultimelor trenduri, dar specialiștii sunt de părere că aceasta nu e chiar cea mai bună decizie din viața noastră stilistică. Dimpotrivă! E de preferat să ne urmărim liniile corpului atunci când alegem ce haine să purtăm, flatându-ne silueta, camuflându-ne defectele și punându-ne în valoare calitățile. Pentru a reuși aceste deziderate aparent imposibile, îți spunem în rândurile de mai jos cum să te îmbraci în funcție de siluetă.

Incepe Quiz
Câte piese din anii '90 mai recunoști?

Quiz: Câte piese din anii '90 mai recunoști?

Dacă te-ai născut sau ai copilărit în această perioadă, atunci încă îți mai aduci aminte cu drag de perioada în care ne petreceam mai tot timpul afară, fără telefoane mobile și fără calculatore. Deoarece muzica ocupa un rol important, toată lumea predona pieselor trupelor preferate cu prietenii de dimineață până seara. Tu crezi că mai știi cele mai cunoscute piese ala perioadei? Fă testul și află!

Incepe Quiz

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!