Quiz

Alege o vedetă și îți spunem un adevăr ascuns despre tine!

Quiz: Alege o vedetă și îți spunem un adevăr ascuns despre tine!

Toată lumea are vedetele sale preferate. Indiferent de ce anume te face să îndrăgești aceste staruri, se pare că preferințele tale pot spune multe lucruri despre personalitatea ta, dar și despre gândurile tale ascunse. Fă și tu testul vedetelor și află ce spun starurile preferate despre tine!

Incepe Quiz
Care este numele sufletului tău?

Quiz: Care este numele sufletului tău?

De multe ori, suntem atât de absorbite de experiența trupului nostru, de a-l pune în evidență sau de a face totul pentru sănătatea lui, încât uităm cu totul de suflet. Quiz-ul nostru vrea să te pună însă în legătură cu această parte spirituală, nemuritoare, și să îți arate și care e numele său!

Incepe Quiz
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine

Quiz: Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine

Deși a avea grijă de tine este un semn că ești o femeie îngrijită și stilată, se pare că ce e prea mult, strică. Multe femei cad în extreme atunci când vine vorba de frumusețe, și de cele mai multe ori ajung să fie, prin aspectul lor, false și vulgare. Fă și tu testul și află dacă ești o femeie stilată sau, din contra, o femeie vulgară.

Incepe Quiz
Cât ești de sănătoasă?

Quiz: Cât ești de sănătoasă?

Controalele medicale îți spun cu exactitate care este nivelul tău de sănătate, dar și quiz-ul nostru se poate dovedi extrem de util în acest sens. Am selectat pentru tine o serie de întrebări care iau în considerare principalii indici ai sănătății; răspunde la ele și descoperă apoi la ce nivel te încadrezi!

Incepe Quiz
Ești frumoasă sau deșteaptă?

Quiz: Ești frumoasă sau deșteaptă?

 Frumoasă și deșteaptă - cam așa ar trebui să fie femeia ideală. Totuși Mama Natură nu poate lăsa o cantitate egală de înțelepciune și frumusețea unei femei. Tocmai de aceea, în cazul unora este posibil să predomine deșteptăciunea, pe când în cazul altora aspectul fizic este cel care te izbește încă de la prima privire. Dacă ești curioasă ce predomină în cazul tău, răspunde la întrebările acestui test și află dacă ești frumoasă sau deșteaptă!

Incepe Quiz
Ce rochie ți se potrivește în funcție de forma corpului?

Quiz: Ce rochie ți se potrivește în funcție de forma corpului?

Deși tendințele ne amețesc și ne fură inima cu articole vestimentare irezistibile și ținute armonios asortate, specialiștii ne-au sfătuit dintotdeauna să închidem ochii în fața capriciilor modei și să ne îmbrăcăm ținând cont de caracteristicile noastre fizice, nu de sfatul designerilor. Dacă această misiune ți se pare a fi una imposibilă, îți venim în ajutor, arătându-ți ce rochie ți se potrivește în funcție de forma corpului! Răspunde la întrebările noastre și descoperă rochia ta pereche!

Incepe Quiz
Ce daruri ți-au oferit ursitoarele la naștere?

Quiz: Ce daruri ți-au oferit ursitoarele la naștere?

Se spune că, atunci când ne naștem, trei ursitoare ne vizitează pentru a decide cum se va petrece restul vieții noastre. Deși, ca femei independente și puternice, preferăm să credem că ne facem destinul cu propria mână, trebuie să recunoaștem că din când în când ne place să cochetăm cu conceptul de soartă. Află și tu ce ți-au oferit ție ursitoarele la naștere, cu ajutorul quiz-ului nostru!

Incepe Quiz
Ce mască de față să folosești, în functie de tipul de ten

Quiz: Ce mască de față să folosești, în functie de tipul de ten

Cine nu visează la un ten perfect, care să strălucească, la o piele impecabilă cu care te trezești încă de dimineață? Cu toate acestea, vechiul proverb „baba suferă la frumusețe” se aplică, înainte de toate, atunci când vine vorba despre pielea noastră! Ca să ai acel chip mereu proaspăt și strălucitor, trebuie să muncești! Din fericire, formulele profesionale actuale fac ca misiunea ta să fie floare la ureche! Află ce tip de ten ai, iar noi îți vom spune și care este masca în care să investești!

Incepe Quiz
Ai fi fericită cu un bad boy sau cu un tocilar?

Quiz: Ai fi fericită cu un bad boy sau cu un tocilar?

Știm cine ne atrage și suntem destul de familiare cu preferințele noastre amoroase, dar nu suntem la fel de atotcunoscătoare atunci când vine vorba despre bărbatul care ni se potrivește mănușă sau alături de care am fi fericite. Uită de feblețea pentru tocilari sau de pasiunea pentru băieții răi: quiz-ul nostru îți va arăta cu cine te-ai înțelege cel mai bine!

Incepe Quiz
Cine te invidiază în secret?

Quiz: Cine te invidiază în secret?

O femeie puternică, independentă, frumoasă și inteligentă se va confrunta întotdeauna cu invidia, fie că vrea sau nu! Chiar dacă sufletul ei abundă în generozitate și nu i-a fost niciodată caracteristică aroganța, vor exista mereu oameni care vor afirma, plini de gelozie, că însușirile sale sunt doar o mască. Află și tu care este persoana care te discreditează în secret, invidiindu-te!

Incepe Quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Quiz: Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Tendințele de primăvară au venit cu o pleiadă de culori de păr, care de care mai atrăgătoare, iar noi suntem fascinate de nebunia de nuanțe! În același timp, ne recunoaștem însă pierdute în fața amalgamului de tentații, și parcă am vrea să ne vopsim părul în toate tonurile curcubeului! Ușurează-ți misiunea, aflând care este culoarea de păr care ți se potrivește în această primăvară!

Incepe Quiz

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!