Nu Skin

Quiz

Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?

Quiz: Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?

Frumoasă, populară și...inegalabil de sexy, Beyonce a frânt multe inimi și a devenit un model pentru foarte multe tinere. Dacă vrei să descoperi  ce părți ale celebrei cântărețe zac ascunse și în tine...fă și tu quiz-ul!

Incepe Quiz
Ai fi în stare să închei un pact cu Diavolul?

Quiz: Ai fi în stare să închei un pact cu Diavolul?

Pactul cu Diavolul este un subiect mult discutat, după care s-au regizat și filme. Încă din cele mai vechi timpuri, se știa faptul că Diavolul poate să ne afle cele mai profunde dorințe și să ne manipuleze pentru a-i cere ajutorul în îndeplinirea acestora. În funcție de vulnerabilitățile noastre, dar și de caracter, suntem mult mai predispuse în a încheia un pact cu Diavolul sau nu. Tu ai fi în stare să închei un pact cu Diavolul? Fă testul și află!

Incepe Quiz
Ai gusturi proaste la mancare?

Quiz: Ai gusturi proaste la mancare?

Când vine vorba de mâncare, pofticiosii nu prea mai iau în calcul numărul caloriilor, cât de sănătoasă este mâncarea, sau care ar putea fi afectul anumitor alimente asupra organismului, și se avantă în farfurie! Totuși, problema kilogramelor în plus, a caloriilor și a excesului de gră sime nu întârzie să își pună amprenta, așa că... Vrei să știi dacă ai gusturi proaste la mâncare? Fă-ți acest test și descoperă! 

Incepe Quiz
Cine te bântuie de Halloween în 2017?

Quiz: Cine te bântuie de Halloween în 2017?

Halloween-ul este în mod normal un alt prilej de a ne distra cu prietenii, dar și de a petrece până în zori. Costumele nu lipsesc, la fel și veselia și clasicele glume prin care îi speriem pe ceilalți. În funcție de modul în care privești această sărbătoare, ești mai predispusă în a fi bântuită de cele mai înfiorătoare personaje din filme de groază, dar și de alte figuri clasice, așa cum sunt vrăjitoarele și vârcolacii. Ești curioasă cine te bântuie de Halloween? Fă și tu acest test și află!

Incepe Quiz
Cât de bună este karma ta?

Quiz: Cât de bună este karma ta?

„Fie roata și pătrată, tot se-ntoarce ea odată...” - pe acest principiu se bazează karma. Cu alte cuvinte, karma este acea energie pe care o oferim și care se întoarce împotriva noastră sub aceeași formă. Oferi bine, primești bine. Faci rău, primești și mai rău. Toate acțiunile tale stabilesc cât de bună este karma ta, dar și ce tip de energie primești de la univers. Ești curioasă cum este karma ta? Fă acest test și află!

Incepe Quiz
Ai nevoie de terapie în cuplu?

Quiz: Ai nevoie de terapie în cuplu?

Orice relație, trece, la un moment dat, prin perioade mai puțin fericite, în care încrederea și iubirea celor doi îndrăgostiți sunt puse la încercare. Aceste probleme nu trebuie ignorate, deoarece nu trec de  la sine. Atunci când lucrurile nu mai merg ca la început, cei doi parteneri trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva situația reconstruind încrederea, restabilind conexiunea și lăsând toate lucrurile negative în spate. Totuși, nu de fiecare dată cei doi își dau seama că au nevoie de ajutor, iar acest lucru se datorează în principal orgoliului. Ești curioasă dacă ai nevoie de terapie în cuplu? Fă acest test și află!

Incepe Quiz
Ce jachetă office să porţi în funcţie de personalitate

Quiz: Ce jachetă office să porţi în funcţie de personalitate

Venirea toamnei înseamnă schimbarea garderobei şi alegerea ţinutelor potrivite pentru diferitele ocazii. Este momentul în care fiecare femeie porneşte în căutarea ţinutelor perfecte pentru birou. Descoperă ce jachetă office să porţi în funcţie de personalitate cu ajutorul quiz-ului nostru!

Incepe Quiz
Ești introvertită sau extrovertită?

Quiz: Ești introvertită sau extrovertită?

Există persoane cărora le place să fie în centrul atenției și să se înconjoare mereu de oameni. Aceștia sunt extrovertiții. Există persoane care preferă să mențină o anumită distanță față de cei din jur și să treacă neobservați. Ei sunt, așa cum bănuiești deja, introverții. Alegerile pe care le faci în fiecare pot să te plaseze în categoria extrovertiților sau, din contră, în cea a introvertiților. Dacă ești curioasă din care categorie faci parte, fă și tu acest test și află ce temperament ai!

Incepe Quiz
Ești Gigi sau Bella Hadid?

Quiz: Ești Gigi sau Bella Hadid?

Gigi și Bella Hadid sunt, în acest moment, cele mai cunoscute și iubite modele, care se întâmplă să fie și surori. Bella este bruneta atrăgătoare, căreia îi place să fie classy cu outfituri negre și elegante, pe câng Gigi este blonda drăgălașă, căreia îi place culoare roz și unicornii. Dacă și tu ești fană a surorilor Hadid, atunci trebuie neapărat să faci acest test, care îți va spune cu cine te asemeni cel mai mult. Tu cine ești, Gigi sau Bella Hadid?

Incepe Quiz
Cât de des te faci de rușine în public?

Quiz: Cât de des te faci de rușine în public?

Cu toții trecem prin momente jenante, la un moment dat. Totuși, în cazul anumitor persoane, aceste situații sunt destul de frecvente, iar acest lucru se datorează, în principal, temperamentului, dar și personalității. În acest test vei afla cât de des te faci de rușine în public, dar și dacă poți să eviți aceste momente cu brio.

Incepe Quiz
Cum ai muri în Game of Thrones?

Quiz: Cum ai muri în Game of Thrones?

Toată lumea iubește Game of Thrones! Acest serial captivant a luat cu asalt lumea cinefililor și a devenit mai mult decât o dependență. Ultimul sezon din acest serial îndrăgit va apărea pe micile ecrane abia anul viitor, iar toată această așteptare cu siguranță te va ține cu sufletul la gură până atunci. Tot ce poți să faci este să te relaxezi și să îți aduci aminte de personajele preferate, prin acest test captivant, care îți cum vei muri în serialul tău preferat. Ești curioasă deja? Fă testul!

Incepe Quiz

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!