Quiz: Test de depresie: cat de mult esti afectata in viata de zi cu zi?

Test de depresie: cat de mult esti afectata in viata de zi cu zi?

Rezolva testul si afla daca suferi de depresie! Raspunde la intrebari si descopera daca ai simptomele acestei afectiuni!

Incepe Quiz

Rezolva mai multe quiz-uri

La ce vârstă îți vei întâlni iubirea?

Quiz: La ce vârstă îți vei întâlni iubirea?

Desigur că iubirea apare în mai multe forme, dar obișnuim să visăm la cea romantică. Ce fată nu și-a petrecut nopți întregi gândindu-se la un tip care îi furase inima sau pierdută în reverii despre sufletul său pereche? Dar, deși fanteziile noastre sunt dulci, nu același lucru poate fi spus despre așteptare! Așadar, ce faci când dragostea tot întârzie să apară în viața ta? Nu te pierzi cu firea, căci poate nu îți este menit chiar acum să te bucuri de ea. Dă dovadă de răbdare, acceptă etapa în care te afli și savureaz-o: noi îți spunem la ce vârstă se anunță iubirea! Trebuie numai să răspunzi întrebărilor noastre!

Incepe Quiz
Poți ghici melodia după primele versuri?

Quiz: Poți ghici melodia după primele versuri?

Se întâmplă adesea să ne ghidăm în viață după versuri celebre, fie că ne spunem „all you need is love” sau „I will survive”. Însă nu numai cuvintele pline de profunzime, acompaniate și de o linie melodică pe măsură, își pun amprenta asupra noastră. Cu siguranță s-a întâmplat să fredonezi de una singură „Despacito” sau să realizezi că ții minte în continuare versurile melodiilor trupei tale preferate din liceu, deși ai uitat cam tot ce ai învățat în acea perioadă. Cu aceste gânduri, suntem sigure că vei excela la testul nostru de azi!

Incepe Quiz
Testul care îți ghicește vârsta în funcție de plantele preferate

Quiz: Testul care îți ghicește vârsta în funcție de plantele preferate

Te-ai gândit vreodată că acel cactus care îți cunoaște întreaga poveste a vieții te-ar putea caracteriza într-o măsură mult mai corectă decât facultatea pe care ai urmat-o, grupul de prieteni sau garderoba ta? Ținând cont că o plantă revendică nu numai cunoștințe despre creșterea sa, dar și dragoste și dedicare, atenție și implicare, e suficient să aruncăm o privire asupra preferințelor tale și vom ști ce fel de persoană ești și ce vârstă ai! Află ce trebuie să știi din rândurile de mai jos!

Incepe Quiz
Alege prăjiturile preferate și află cine este sufletul tău pereche

Quiz: Alege prăjiturile preferate și află cine este sufletul tău pereche

Două dintre cele mai mari plăceri ale vieții? Iubirea și prăjiturile! Departe de noi gândul de a le pune pe același nivel, dar cum o bucată de prăjitură cu ciocolată poate să vindece rănile inimii, iar dragostea este la fel de dulce precum o savarină, nu putem nega că există o corelație evidentă. Însă gusturile tale la prăjituri mai spun ceva: cum va fi sufletul tău pereche! Află răspunzând întrebărilor noastre!

Incepe Quiz
Testul care îți spune dacă ești psihopată

Quiz: Testul care îți spune dacă ești psihopată

De multe ori, în societatea contemporană, folosim mult prea lejer termenul de psihopat. În realitate, această afecțiune psihică, caracterizată prin tulburări de personalitate, de afectivitate, de comportament sau de caracter, presupune manifestarea unor ciudățenii sau reacții necontrolate și, de multe ori, imposibilitatea de adaptare socială. Nu, a fi psihopat nu înseamnă să comiți crime sau să devii un ucigaș în serie, iar persoanele ce suferă de această boală se pot perinda și printre noi. Noi am adaptat acest test din 1982, devenit popular în mediul online, și care presupune, de asemenea, folosirea unor caractere speciale, după cum vei observa. Reprezentând o provocare pentru creierul tău, vor fi primul indiciu dacă ai sau nu o latură de psihopat. Pregătită? Putem începe!

Incepe Quiz
Meriți să fii vizitată de Moș Crăciun?

Quiz: Meriți să fii vizitată de Moș Crăciun?

Știi cum ne amenința mama când eram mici: dacă nu ești cuminte, atunci Moșul o să îți aducă o nuia? Dar cadourile de Crăciun mai răsplăteau ceva: rezultatele la învățătură, știința și munca. Nu te teme, nu te punem să dai teză, dar, cum nu se cade să îți măsurăm cumințenia, îți testăm azi cunoștințele despre cea mai frumoasă sărbătoare și obiceiurile sale. Îți vine să crezi că atât de multă lume pică acest test? Suntem curioase cum te vei descurca!

Incepe Quiz
Ai merita să câștigi premiul Nobel?

Quiz: Ai merita să câștigi premiul Nobel?

Premiul Nobel a fost înființat de către suedezul Alfred Nobel (da, inventatorul dinamitei), iar printre cei mai faimoși câștigători ai săi se numără Marie Curie, Albert Einstein, Toni Morrison sau Malala, tânăra luptătoare pentru drepturile fetelor din lumea arabă la educație. Ce au în comun toți acești laureați? Pe lângă faptul că au marcat istoria omenirii, au fost înzestrați cu minți briliante, geniale, originale, înclinate spre descoperire și curiozitate. O personalitate recompensată cu Nobel trebuie să dea dovadă de responsabilitate socială, de curaj, de viziune, dar și de un comportament ireproșabil și de un strop de umilință. Tu ai ce îți trebuie pentru a ajunge într-o bună zi încununată cu aceste distincții?

Incepe Quiz
Ce demon se ascunde în sufletul tău?

Quiz: Ce demon se ascunde în sufletul tău?

Cu toții avem o latură întunecată, oricât de tare am încerca să o negăm sau să o sugrumăm, nepermițându-i să se manifeste la suprafață. Cât timp pășim, însă, în lumină, continuând să luptăm de partea Binelui, Răul nu va învinge. Altfel stau, însă, lucrurile dacă îi permitem să ne acapareze! Ca să știi cu cine te bați, descoperă răspunzând întrebărilor quiz-ului nostru și află ce demon se ascunde în sufletul tău.

Incepe Quiz
Ce gustare nocturnă îți descrie cel mai bine personalitatea?

Quiz: Ce gustare nocturnă îți descrie cel mai bine personalitatea?

Câte dintre noi putem afirma că nu am cedat niciodată tentației gustărilor nocturne? Ispita lor e atât de mare, încât îi cădem pradă chiar și atunci când avem o stare de spirit excelentă. Indiferent de alimentul care îți face cu ochiul, pofta de interzis, de a călca strâmb, e cea care te împinge cel mai adesea de la spate. Află din rândurile de mai jos ce spune mâncatul seara, târziu, despre tine, și ce gustare nocturnă te-ar reprezenta!

Incepe Quiz
Test de personalitate: ce culoare are sufletul tău?

Quiz: Test de personalitate: ce culoare are sufletul tău?

Te-ai gândit vreodată ce sens are afirmația din limba engleză: „let your colors shine” („tr.red. „lasă-ți culorile să strălucească”)? Se pare că sufletul nostru vibrează într-o anumită nuanță, care spune totul despre noi, pasiunile, credințele și atitudinile noastre. Află și tu care este culoarea ce te definește cel mai bine răspunzând întrebărilor testului nostru!

Incepe Quiz
Cât de rebelă ai fost în adolescență?

Quiz: Cât de rebelă ai fost în adolescență?

Adolescența este, pentru multe dintre noi, vârsta trăirilor extreme. Fie ești mândră de ce copil model erai, fie încă îți mai acoperi ochii stânjenită, atunci când te gândești la toate problemele pe care le cauzai. Ai fost o tânără exemplară în intervalul 14-20 de ani, sau ai dat dovadă de spirit de rebeliune? Află răspunzând întrebărilor testului nostru!

Incepe Quiz