Review pentru Ruj NYX Round Lipstick

Miercuri, 28.05.2014
de Andreea Baluteanu

Rujul NYX Round Lipstick tenteaza cu formulele cremoase, care hidrateaza frumos pielea buzelor, lasandu-le moi si catifelate. Textura placuta se aplica usor, topindu-se la contactul cu buzele. Este disponibil in 63 de variante de culoare, o diversitate care impaca fara indoiala toate gusturile.

Rujul NYX Round Lipstick tenteaza cu formulele cremoase, care hidrateaza frumos pielea buzelor, lasandu-le moi si catifelate. Textura placuta se aplica usor, topindu-se la contactul cu buzele. Este disponibil in 63 de variante de culoare, o diversitate care impaca fara indoiala toate gusturile.

Cum ti se pare Ruj NYX Round Lipstick? Voteaza!

5 (1)
 Ruj NYX Round Lipstick

18 ron

Review-ul DIVAHAIR

Rujul NYX Round Lipstick mizeaza pe o formula cremoasa care se aplica usor, pe o rezistenta medie si o textura care iti va aduce o senzatie de confort. Contine un amestec de uleiuri minerale, care emoliaza suprafata buzelor, lasandu-le mai moi si mai catifelate. Agentii hidratanti vor preveni uscarea buzelor si vor contribui la imbunatatirea texturii si aspectului acestora.

Formula cremoasa, moale si fondanta a rujului se aplica usor si promite sa lase o senzatie de confort. Ambalajul negru, cu cateva detalii in nuante de alb pe capac si un inel de cauciuc reprezentand culoarea produsului permite o identificare fara probleme a nuantei.

Mod de folosire:
Se aplica in strat subtire, repetand pentru o pigmentare mai intensa. Foloseste in tandem cu un creion de buze, pentru un efect satinat ireprosabil sau cu un gloss, pentru un plus de stralucire. Specialistii recomanda sa indepartezi excesul de produs cu un servetel cosmetic si sa reaplici, pentru a-i potenta rezistenta.

Principalul avantaj al rujului NYX Round Lipstick este dat de cremozitatea si capacitatea sa de hidratare, care vor lasa buzele mai moi, mai catifelate si mai frumoase. Este unul dintre cele mai folosite produse de gen, imbinand cu succes o formula care previne deshidratarea buzelor cu o pigmentare ridicata. Disponibilitatea in 63 de nuante va impaca toate gusturile, iar diversele tipuri de finisare, de la cea mata, la cea sidefata sau stralucitoare, constituie la randul lor un atu. Ambalajul care reflecta culoarea usureaza identificarea celei dorite, iar raportul foarte bun intre pret si calitate reprezinta un atu esential.

Cel mai important dezavantaj al rujului NYX Round Lipstick este conferit de rezistenta mica, in tandem cu formula cremoasa si capacitatea buna de hidratare. Este mai greu disponibil pe piata din Romania.

Pentru atuurile sale: formula cremoasa care hidrateaza, aplicarea confortabila, diversitatea de nuante si de tipuri de finisare si pigmentarea atragatoare, merita sa incerci rujul NYX Round Lipstick.

Gramaj: 3 g

Ingrediente: Ceresin Wax, Polyethlene Wax, Microcrystalline Wax, Beeswax, Lanoline Oil, Isopropyl Myristate, Mineral Oils, Octyl Palmitate, BHA, Propyl Paraben, Mica, Titanium Dioxide, D&C Red No.A1 Lake, Pearl Powder, Iron Oxide.