Review pentru Anticearcan Rimmel London Stay Matte Dual Action

Sâmbătă, 05.10.2013
de Andreea Baluteanu

Anticearcanul Rimmel London Stay Matte Dual Action tenteaza cu formula sa duala, care promite nu numai sa ascunda petele si imperfectiunile, dar si sa le trateze, reducandu-le aparitia, in timp. Nu incarca tenul si nu blocheaza porii, iar textura sa in doua variante, beige pentru camuflarea cearcanelor si verde pentru a acoperi cosurile, te va cuceri.

Anticearcanul Rimmel London Stay Matte Dual Action tenteaza cu formula sa duala, care promite nu numai sa ascunda petele si imperfectiunile, dar si sa le trateze, reducandu-le aparitia, in timp. Nu incarca tenul si nu blocheaza porii, iar textura sa in doua variante, beige pentru camuflarea cearcanelor si verde pentru a acoperi cosurile, te va cuceri.

Cum ti se pare Anticearcan Rimmel London Stay Matte Dual Action? Voteaza!

5 (1)
Anticearcan Rimmel London Stay Matte Dual Action

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

Anticearcanul corector Rimmel London Stay Matte Dual Action tenteaza in primul rand cu formula care se adreseaza in egala masura petelor si imperfectiunilor, cearcanelor si urmelor de cosuri. Are la baza pigmenti de acoperire, in doua variante, care promit sa confere tenului un look mai ingrijit, cu aspect natural. Nu blocheaza porii, un amanunt important in cazul unui produs de acest tip.

Formula cremoasa a anticearcanului se aplica usor si este buildable, permitandu-ti sa aplici mai multe straturi, pana la obtinerea acoperirii dorite. Ambalajul subtire, in nuante nude, lucios, este elegant, cu un aspect care iti va atrage atentia. Batonul in doua culori: beige la exterior, pentru camuflarea cearcanelor si a imperfectiunilor si verde in partea centrala, pentru camuflarea urmelor de cosuri, este practic si sustine o utilizare economica.

Mod de folosire
: aplica partea exterioara pe imperfectiuni si cosuri, omogenizand cu ajutorul degetelor sau al unei pensule, pentru o finisare profesionala a machiajului. Foloseste partea centrala pe urmele de cosuri si estompeaza cu ajutorul partii corectoare initiale.

Cel mai important avantaj al corectorului anticearcan Rimmel London Stay Matte Dual Action este reprezentat de capacitatea sa de camuflare a imperfectiunilor. Textura duala, beige la exterior si verde in centru indica adresabilitatea completa, catre toate tipurile de imperfectiuni cu care se confrunta tenul. Nu incarca pielea si nu blocheaza porii, lasand un aspect natural, un factor pe care nu il poti trece cu vederea. Nu se strange inestetic in ridurile si liniile fine si nu lasa un aspect lucios neplacut, amanunte de care merita sa tii cont. Are o formula buildable, care permite aplicarea de mai multe straturi, un alt atu pe care nu il poti ignora. Recipientul care incape fara problema in geanta, usor de transportat si de folosit, alaturi de pretul mic, se numara la randul lor printre cele mai importante atuuri.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al anticearcanului corector Rimmel London Stay Matte Dual Action, formula care nu se mentine pe tot parcursul zilei se remarca. Nu contine pigmenti iluminatori, ceea ce ii scade din eficienta in conturarea unui aspect radios, proaspat al privirii. Actiunea de tratare a imperfectiunilor, promisa, nu impresioneaza.

Daca iti doresti un anticearcan cu o putere medie de acoperire, adaptat, gratie texturii duale, la toate tipurile de imperfectiuni, cu o finisare naturala si o formula care nu incarca tenul si nu se strange in liniile fine, Rimmel London Stay Matte Dual Action merita testat.

Gramaj: 3 g