Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Anticearcan Seventeen Ideal Cover Liquid

Sâmbătă, 05.10.2013
de Andreea Baluteanu

Anticearcanul Seventeen Ideal Cover Liquid este eficient in a acoperi cearcanele si imperfectiunile, adresandu-se de asemenea celor care au probleme cu petele intunecate de pe piele. Contine pigmenti care reflecta frumos lumina, oferind un look proaspat si radios. Textura lichid-cremoasa este usor de aplicat si lasa o senzatie de confort.

Anticearcanul Seventeen Ideal Cover Liquid este eficient in a acoperi cearcanele si imperfectiunile, adresandu-se de asemenea celor care au probleme cu petele intunecate de pe piele. Contine pigmenti care reflecta frumos lumina, oferind un look proaspat si radios. Textura lichid-cremoasa este usor de aplicat si lasa o senzatie de confort.

Cum ti se pare Anticearcan Seventeen Ideal Cover Liquid ? Voteaza!

5 (2)
Anticearcan Seventeen Ideal Cover Liquid

35 ron

Review-ul DIVAHAIR

Anticearcanul Seventeen Ideal Cover Liquid are o formula care se adreseaza in egala masura ceracanelor, imperfectiunilor si petelor intunecate de pe piele. Compozitia sa este bogata in pigmenti care reflecta lumina si particule stralucitoare, care contureaza un look radios, odihnit pielii. Contine de asemenea agenti de acoperire care camufleaza cearcanele, urmele de cosuri si petele.

Formula cremos-lichida a anticearcanului se aplica fara probleme, fara a incarca tenul si fara a se strange inestetic in riduri si linii fine. Recipientul de corector, cu o forma alungita care adauga eleganta siluetei, este dotat cu un aplicator cu buretel care repartizeaza o cantitate potrivita de produs.

Mod de folosire: aplica pe portiunea de sub ochi, peste fondul de ten , pentru a-i asigura o aderenta crescuta. accentueaza coltul intern al ochiului, pentru un plus de luminozitate, dar evita folosirea in contul extern, pentru a nu accentua in mod neplacut ridurile si micile imperfectiuni.

Principalul avantaj al anticearcanului Seventeen Ideal Cover Liquid este conferit de capacitatea sa iluminatoare, care creaza un look radios, satinat si ofera un aspect natural, proaspat odihnit privirii. Pigmentii care reflecta lumina si particulele stralucitoare transforma produsul intr-un iluminator eficient. Textura cremos-lichida se aplica fara probleme, fara a incarca tenul si oferind o senzatie de confort. Aplicatorul cu buretel repartizeaza o cantitate suficienta de produs si permite o utilizare economica. Pretul mic si reputatia pozitiva a brandului sunt alte aspecte care pot incuraja achizitia.

Referitor la cel mai important dezavantaj al corectorului anticearcan Seventeen Ideal Cover Liquid, acoperirea putin eficienta se remarca. Intr-adevar, produsul ofera rezultate mult mai bune atunci cand este folosit pe post de iluminator sau primer. Nu rezista pe tot parcursul zilei, formula lichida favorizand o aplicare placuta, dar neremarcandu-se prin persistenta.

In schimb, daca iti doresti un corector usor, cu o formula iluminatoare, care contureaza un look radios, proaspat, Seventeen Ideal Cover Liquid  merita testat.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (61399 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46694 vizite)
 3. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (42037 vizite)
 4. Horoscopul dragostei al lunii august: ultima lună din vară stă sub semnul provocărilor pe plan amoros (23014 vizite)
 5. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22642 vizite)
 1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
 2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
 3. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
 4. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
 5. Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou! (nota 4.5)
 1. Patru tipuri diferite de blendere și utilizările lor (0 comentarii)
 2. Paravane decorative la comandă (0 comentarii)
 3. Horoscop mâine, 3 august: Leul își plânge toată ziua de milă (0 comentarii)
 4. Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!