Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Apă de parfum Elizabeth Arden Blue Grass

Vineri, 28.10.2016
de Eugenia Dinescu

Lansată în 1936, apa de parfum Elizabeth Arden Blue Grass a fost creată pentru a evoca senzaţia unei după-amieze petrecute în iarbă: libertate, puritate şi relaxare. Parfumul se încadrează în categoria esenţelor condimentat-lemnoase, cu acorduri citrice şi note de bergamotă, care se disipă pentru a revela o inimă de note florale.

Lansată în 1936, apa de parfum Elizabeth Arden Blue Grass a fost creată pentru a evoca senzaţia unei după-amieze petrecute în iarbă: libertate, puritate şi relaxare. Parfumul se încadrează în categoria esenţelor condimentat-lemnoase, cu acorduri citrice şi note de bergamotă, care se disipă pentru a revela o inimă de note florale.

Cum ti se pare Apă de parfum Elizabeth Arden Blue Grass? Voteaza!

0 (0)
Apă de parfum Elizabeth Arden Blue Grass

80 ron

Review-ul DIVAHAIR

Parfumul se deschide cu o notă citrică proeminentă, graţie amestecului de neroli, crin şi bergamotă, susţinute de muşcată, aldehide şi floare de portocal. Nu te grăbi să etichetezi Blue Grass  drept un parfum proaspăt şi atât, deoarece notele de vârf dezvăluie acorduri mult mai bogate, aproape onctuoase: condimente, garoafă, tuberoză, lavandă, iasomie, trandafir, narcisă, cuişoare şi frunze de dafin. Notele de mijloc se topesc însă într-o inimă pudrată şi caldă, conferită de esenţele lemnoase care stau la baza parfumului: lemn de santal, boabe de tonka, mosc, benzoină, vetiver şi cedru.

Mod de folosire

Parfumul se aplică pe pielea curată şi hidratată, în zonele de puls: la nivelul încheieturilor, pe gât, dar şi în spatele genunchilor. Pulverizează câteva picături şi la baza cefei şi în păr, pentru ca fiecare mişcare pe care o faci să dezvăluie aromă inconfundabilă a apei de parfum Elizabeth Arden Blue Grass!

Principalul avantaj al apei de parfum Blue Grass este dat de echilibrul piramidei sale olfactive. Notele de vârf, mijloc şi de baza creează o aromă proaspătă şi revigorantă, dar care păstrează  farmecul esenţelor vintage datorită notelor de aldehidă care stau la baza atâtor parfumuri iconice. Fiind un parfum cu tradiţie, Blue Grass de la Elizabeth Arden îţi va conferi acea aura stilată a femeilor de altădată, dar îţi va conferi şi prospeţimea nonşalantă, caracteristică femeilor din prezent. Blue Grass de la Elizabeth Arden poate fi aroma care naşte conversaţii despre parfumul pe care îl porţi, însă acest lucru nu înseamnă că este ostentativ sau greoi, ci dimpotrivă: este un parfum cu personalitate, menit să fie observat.

Un alt avantaj este reprezentat şi de esenţele lemnoase care stau la baza parfumului, care îi conferă atât o profunzime ascunsă iniţial de notele proaspete, dar abilitatea de a persista un timp îndelungat. Astfel, te vei putea bucura de fiecare strat aromatic al apei de parfum Blue Grass, fără să necesite reîmprospătări continue pe parcursul zilei. Blue Grass de la Elizabeth Arden este parfumul ideal pentru a te însoţi la birou, indiferent de anotimp, şi se poate transforma cu uşurinţă în parfumul tău semnătură.  

Cel mai important dezavantaj al apei de parfum Elizabeth Arden Blue Grass poate fi considerat însuşi caracterul său de parfum-semnătură.  Dacă preferi aromele subtile, discrete, perceptibile doar în cazul unui contact apropiat, apă de parfum Blue Grass se poate dovedi o opţiune mult prea pregnantă. În schimb, dacă nu te temi de parfumurile cu atitudine, capabile să transceadă decadele, Blue Grass merită un loc de cinste în colecţia ta.

Poţi achiziţiona varianta de 100 ml a apei de parfum Elizabeth Arden Blue Grass la un preţ special pe Carespot.ro, cu 60 de lei, preţ redus de la 80 de lei.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscop complet 1-7 martie: prima săptămână de primăvară îți aduce lumea la picioare (11902 vizite)
 2. Meghan Markle și prințul Harry, noi dezvăluiri tulburătoare despre Familia Regală, în cel mai așteptat interviu al anului (6552 vizite)
 3. Regretata Diana, cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor, potrivit oamenilor de știință (5144 vizite)
 4. Alexandra Dinu + Mircea Radu = LOVE. Detalii neștiute despre relația celor două vedete (4584 vizite)
 5. Horoscop complet 8-14 martie: zodiile strălucesc ieșind din „umbra” lui Mercur postretrograd (4401 vizite)
 1. Sfaturi de care orice Scorpion trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață (nota 4.6)
 2. Diana Bianca: "Mama e mereu o prelungire a fiintei mele." (nota 4.5)
 3. Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal (nota 4.2)
 4. Vitamina B12 poate calma probleme cu tenul și pielea uscată? Ce spun specialiștii (nota 3.8)
 5. 4 trucuri ce te ajută să ai o piele cu aspect tânăr și luminos (nota 3.3)
 1. Cinci beneficii ale consumului de șampanie (0 comentarii)
 2. Trucuri simple pentru rufe mai curate, fără pete! (0 comentarii)
 3. Nu ajungem întotdeauna să fim până la adânci bătrâneți cu iubirea vieții noastre (și asta e în regulă) (0 comentarii)
 4. Carolyn a renunțat la zahăr acum mai bine de 30 de ani și corpul ei parcă nu a mai îmbătrânit (0 comentarii)
 5. La 15 ani de la moartea Laurei Stoica, mărturisirile dureroase ale mamei ei îți sfâșie sufletul (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!