Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Apă de toaletă Bvlgari Omnia Amethyste

Marţi, 07.06.2016
de Andreea Baluteanu

Apa de toaletă Bvlgari Omnia Amethyste face parte din colecţia Omnia şi este colorată în nuanţe de violet, simbolizând ametistul. Parfumul a fost creat de Alberto Morillas în 2004 și se încadrează în categoria esenţelor lemnoase, curate, cu acorduri florale.

Apa de toaletă Bvlgari Omnia Amethyste face parte din colecţia Omnia şi este colorată în nuanţe de violet, simbolizând ametistul. Parfumul a fost creat de Alberto Morillas în 2004 și se încadrează în categoria esenţelor lemnoase, curate, cu acorduri florale.

Cum ti se pare Apă de toaletă Bvlgari Omnia Amethyste? Voteaza!

5 (1)
Apă de toaletă Bvlgari Omnia Amethyste

173 ron

Review-ul DIVAHAIR

Acordurile lemnoase şi cele florale fac din apa de toaletă Bvlgari Omnia Amethyste o prezenţă perfect asortată cu eleganţa şi rafinamentul liniei Omnia. Parfumul se deschide cu note de grepfrut roz şi accente verzi, continuă cu o inimă florală puternică de iris şi trandafir bulgăresc şi se sfârşeşte în baza dominată de note lemnoase şi zambilă.

Sticluţa parfumului este caracteristică liniei Omnia, iar nuanţele de violet reprezintă ametistul din denumirea apei de toaletă. Recipientul are un aer modern, graţie formei şi nuanţelor argintii, un aspect pe care producătorul de bijuterii l-a vizat în toată linia sa de parfumuri.

Cel mai important avantaj al parfumului Bvlgari Omnia Amethyste este reprezentat de puritatea şi notele sale curate. Parfumul are acorduri florale puternice, dar nu te aştepta nicidecum la tonurile grele, asfixiante ale florilor opulente, ci la delicateţea primăverii. Purtându-l, te vei simţi ca şi cum ai păşi printr-o grădină în zilele răcoroase de primăvară, când aroma florilor se răspândeşte şi mai îmbietor.

Mirosul parfumului Bvlgari Omnia Amethyste este subtil, perfect pentru a fi purtat ziua, deşi va funcţiona de minune şi în ambiente elegante, în care trebuie totuşi să rămâi discretă. Parfumul are o tinereţe şi o prospeţime care te cuceresc îndată, perfect racordate la delicateţea sa.

Rezistenţa este ridicată pentru o apă de toaletă, deşi nu va trebui să te aştepţi să rivalizeze cu cea a unei ape de parfum!

Dezavantajul major al apei de toaletă Bvlgari Omnia Amethyste este dat tocmai de caracterul liniştit și calm al notelor sale. Îl poţi considera prea tineresc şi adolescentin, dacă îţi doreşti un parfum de femeie matură, sofisticată. Nici admiratoarele aromelor puternice nu îl vor încadra printre favorite.

Dacă îţi doreşti un parfum subtil, delicat, cu tonuri florale întrepătrunse cu cele lemnoase, merită să încerci Bvlgari Omnia Amethyste.

Parfumul este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul de 173 de lei/EDT 65 ml.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!