Review pentru Ata dentara Oriflame Optifresh

Luni, 20.05.2013
de Andreea Baluteanu

Ata dentara de la Oriflame Optifresh promite sa curete si sa elimine urmele de placa bacteriana dintre dinti, in locurile dificile, in care periuta patrunde cu greutate. Alaturi de un periaj bine executat, previne aparitia cariilor si mentine sanatatea dintilor si gingiilor.

Ata dentara de la Oriflame Optifresh promite sa curete si sa elimine urmele de placa bacteriana dintre dinti, in locurile dificile, in care periuta patrunde cu greutate. Alaturi de un periaj bine executat, previne aparitia cariilor si mentine sanatatea dintilor si gingiilor.

Cum ti se pare Ata dentara Oriflame Optifresh? Voteaza!

0 (0)
Ata dentara Oriflame Optifresh

14 ron

Review-ul DIVAHAIR

Un pas adesea trecut cu vederea in igiena orala, folosirea atei dentare completeaza procesul de curatare a dintilor si gingiilor. Are la baza un sistem de remineralizare, care contribuie la fortificarea dintilor si la intarirea gingiilor. Menta din compozitie iti va lasa o respiratie proaspata.

Formula atei dentare este moale, potrivita pentru dintii sensibili, dar garantand si o rezistenta care sa impiedice ruperea la folosire. Gustul si aroma mentolata iti ofera o senzatie placuta. Culoarea alba sugereaza prospetimea si eficienta ingrijirii.

Mod de folosire: Trece ata dentara printre dinti si de-a lungul gingiilor, de sus in jos, astfel incat sa indepartezi urmele de mancare si de placa bacteriana.

Principalul avantaj al atei dentare Oriflame Optifresh este reprezentat de curatarea suplimentara si de accesul in locurile dificile, in care periuta de dinti patrunde cu greutate. Astfel, folosirea produsului completeaza o igiena orala eficienta si garanteaza mentinerea sanatatii dintilor tai. Ata dentara are la baza un sistem de remineralizare, care fortifica dintii, iar extractele de menta improspateaza respiratia si iti confera o senzatie placuta. Dimensiunile mari si pretul mic iti promit o utilizare indelungata.

Unul dintre cele mai importante dezavantaje ale atei dentare Oriflame Optifresh este textura firului, nu la fel de moale ca a unora dintre produsele concurente, ceea ce poate pricinui rani la nivelul gingiilor. In al doilea rand, se faramiteaza destul de repede, iar reputatia producatorului suedez nu este remarcabila in domeniul igienei orale, neincurajand achizitia.

Pentru avantajele oferite: curatarea destul de eficienta, remineralizarea promisa si mirosul placut, ata dentara Oriflame Optifresh merita incercata.

Dimensiuni: 30 m

Ingrediente: Nylon-6, Cera Microcristallina, Peg-32, Polaxamer 407, Aroma, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Aqua, Sodium Saccharin, Limonene, Sodium Fluoride, Glycerin, Laminaria Saccharina Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ascorbic Acid