Review pentru Ata dentara Sensodyne Gentle Floss Total Care

Luni, 20.05.2013
de Andreea Baluteanu

Ata dentara Sensodyne Gentle Floss Total Care permite o curatare eficienta chiar si in locurile unde periuta patrunde cu dificultate: intre dinti si de-a lungul gingiilor. Inlatura placa bacteriana din spatiile greu accesibile, iar structura sa o face usor de folosit.

Ata dentara Sensodyne Gentle Floss Total Care permite o curatare eficienta chiar si in locurile unde periuta patrunde cu dificultate: intre dinti si de-a lungul gingiilor. Inlatura placa bacteriana din spatiile greu accesibile, iar structura sa o face usor de folosit.

Cum ti se pare Ata dentara Sensodyne Gentle Floss Total Care? Voteaza!

3.5 (2)
Ata dentara Sensodyne Gentle Floss Total Care

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

Desi ignorata adesea, folosirea atei dentare este o parte extrem de importanta a unei igiene orale cu adevarat eficiente. Ata dentara Sensodyne Gentle Floss Total Care este special conceputa pentru dintii si gingiile sensibile, fiind mai moale si patrunzand mai usor decat multe din produsele concurente. Curata in spatiile greu accesibile din cavitatea bucala, elimina o parte importanta din placa bacteriana si mentine sanatatea dentitiei.

Ata dentara Sensodyne Gentle Floss Total Care prezinta un invelis special de ceara, care permite eliberarea fluorului, la contactul cu dintii sau gingiile. De asemenea, fibra sa este subtire si elastica, facilitand patrunderea in locurile greu accesibile.

Mod de folosire: Foloseste ata dentara in spatiile in care periuta patrunde cu dificultate: intre dinti si de-a lungul gingiilor, pentru o curatare sporita, eficienta.

Principalul avantaj al atei dentare Sensodyne Gentle Floss Total Care este reprezentat de curatarea locurilor greu accesibile cu periuta, ceea ce contribuie la o igiena dentara superioara. Fiind special conceputa pentru dintii si gingiile sensibile, are o structura mai moale si mai subtire. Este acoperita cu o ceara speciala, care elibereaza fluorul la contactul cu dintii. Este usor de folosit si de strecurat in spatiile inguste din cavitatea bucala, iar mirosul placut este un atu de luat in calcul. Recipientul este usor de depozitat si practic, iar pretul mic reprezinta intotdeauna un motiv important spre achizitie.

Referitor la dezavantaje, ata dentara Sensodyne Gentle Floss Total Care are o structura mai putin solida decat a unora dintre produsele concurente, fiind special conceputa pentru dintii si gingiile sensibile, ceea ce te supune insa si riscului de a se rupe mai usor. Poate produce sangerari, la primele folosiri, cu toate ca acest aspect este mult mai rar intalnit decat la produsele concurente.

Avantajele sale: curatarea eficienta a spatiilor greu accesibile, formula delicata, potrivita dintilor sensibili si pretul atragator situeaza ata dentara Sensodyne Gentle Floss Total Care printre cele mai bune optiuni de gen.

Ingrediente: Sodium Fluoride