Review pentru Autobronzant spuma Fake Bake Mousse

Sâmbătă, 28.03.2015

Spuma autobronzanta Fake Bake Mousse iti promite un bronz frumos, durabil si cu aspect natural, care se dezvolta repede si se aplica fara nicio problema. In plus, produsul contine agenti hidratanti care iti vor lasa pielea moale si catifelata, luminoasa si radioasa.

Spuma autobronzanta Fake Bake Mousse iti promite un bronz frumos, durabil si cu aspect natural, care se dezvolta repede si se aplica fara nicio problema. In plus, produsul contine agenti hidratanti care iti vor lasa pielea moale si catifelata, luminoasa si radioasa.

Cum ti se pare Autobronzant spuma Fake Bake Mousse? Voteaza!

0 (0)
Autobronzant spuma Fake Bake Mousse

80 ron

Review-ul DIVAHAIR

Spuma autobronzanta Fake Bake Mousse te tenteaza prin promisiunea obtinerii unui bronz rapid, cu aspect natural si care rezista cateva zile. Produsul contine trei agenti de bronzare care conlucreaza pentru a-ti oferi o nuanta irezistibila de aramiu cald.

Textura de spuma a Fake Bake Mousse face aplicarea mai placuta ca oricand, iar colorarea initiala a pielii, care nu se transfera pe haine, este un indicator pretios a zonelor pe care ai aplicat. Ambalajul in nuante de auriu este dotat cu o pompita care va facilita dozajul, continand si o pereche de manusi care iti garanteaza ca nu vei ramane cu pete pe maini.

Mod de folosire: Incepe prin a exfolia si a hidrata pielea inainte de aplicarea autobronzantului, pentru a te feri de petele inestetice. Repartizeaza uniform pe suprafata dorita, apoi maseaza pana ce produsul patrunde in piele.

Cel mai important avantaj al autobronzantului Fake Bake Mousse este dat de usurinta aplicarii sale. Textura de spuma ii determina o utilizare atat de placuta, incat nu vei mai avea nicio dorinta de a te bronza expunandu-te in mod periculos la soare. Formula intra repede in piele si iti lasa o senzatie luxurianta de confort, hidratand lejer pielea. Nu va trebui sa te temi ca vei ramane cu pete sau linii de demarcatie, producatorii preintampinand acest risc prin nuantarea autobronzantului, care lasa o culoare incipienta pe piele la folosire, astfel incat sa sesizezi usor zonele in care ai aplicat. Te vei bucura foarte repede de o nuanta aramie naturala, fara tenta de portocaliu artificial a unor produse de gen, care dureaza pana la trei zile. Un alt atu care te va convinge sa incerci produsul este reprezentat de indepartarea facila, fara urme si fara pete, intr-un mod natural, frumos.

Principalul dezavantaj al spumei autobronzante Fake Bake Mousse este determinat de pretul destul de ridicat. Pe piata vei intalni variante mult mai rezistente si mai intense, astfel ca, daca esti o adepta a bronzului pronuntat, nu iti recomandam sa alegi Fake Bake Mousse.

In schimb, daca vrei un bronz frumos, natural si lejer, usor de obtinut si confortabil, Fake Bake Mousse merita fara indoiala testat.

Gramaj: 120 ml