Review pentru Lotiune autobronzanta Artdeco Skin Yoga Bod

Sâmbătă, 28.03.2015
de Andreea Baluteanu

Lotiunea autobronzanta Artdeco Skin Yoga Body iti asigura un aspect radios, luminos si usor aramiu al pielii, cu o stralucire care va atrage toate privirile. In plus, produsul contine agenti hidratanti care iti redau catifelarea si moliciunea pielii, pentru un efect de infrumusetare completa.

Lotiunea autobronzanta Artdeco Skin Yoga Body iti asigura un aspect radios, luminos si usor aramiu al pielii, cu o stralucire care va atrage toate privirile. In plus, produsul contine agenti hidratanti care iti redau catifelarea si moliciunea pielii, pentru un efect de infrumusetare completa.

Cum ti se pare Lotiune autobronzanta Artdeco Skin Yoga Bod? Voteaza!

0 (0)
Lotiune autobronzanta Artdeco Skin Yoga Bod

75 ron

Review-ul DIVAHAIR

Primele raze de soare iti amintesc de pielea aramie, superba de dupa vacanta, dar, fiindca expunerea la soare presupune multe riscuri, autobronzantele au devenit din ce in ce mai populare. Artdeco Skin Yoga Body prezinta o asociere de ingrediente autobronzante, intre care se remarca DHA-ul, un agent pe baza de zahar, si elemente hidratante care iti lasa pielea moale, luminoasa si catifelata: unt de shea, vitamine si minerale (extracte de caviar si vitamina E).

Textura densa, hidratanta a lotiunii de corp reda o senzatie imediata de confort pielii si va fi o binecuvantare pentru cea uscata sau sensibila. Nu te vei ma satura nici de mirosul placut, care poate dezvolta insa tenta de autobronzant dupa aplicare. Ambalajul in nuante de maro cald este specific acestui tip de produs, iar denumirea incitanta te va indemna sa il incerci.

Mod de folosire: aplica pe pielea exfoliata si hidratata, zilnic, pana ce vei obtine bronzul cu intensitatea dorita.

Principalul avantaj al lotiunii autobronzante Artdeco Skin Yoga Body este redat de bronzul frumos pe care il ofera. Nu te vei confrunta cu nedorita nuanta de portocaliu si nici cu urmele si discontinuitatile de culoare, produsul conferindu-ti culoarea aramie frumoasa, atragatoare, pe care ne-o dorim. Nu vei trece cu vederea nici capacitatea buna de hidratare, vitamina E si untul de shea fiind ideale pentru pielea uscata sau sensibila. Vei folosi lotiunea cu cea mai mare placere gratie texturii moi, catifelate si fondante, dar si prin prisma mirosului, initial diferit de cel clasic de autobronzant. Reputatia pozitiva pe care Artdeco a castigat-o prin ultimele lansari contribuie si ea la decizia achizitiei.

Cel mai important dezavantaj al lotiunii autobronzante Artdeco Skin Yoga Body este dat de bronzul de intensitate medie, care nu va rivaliza cu cel pronuntat promis de produsele cu concentratie intensa de agenti de autobronzare. Mirosul clasic de autobronzant, desi lipseste in primele momente, se va revela odata ce lotiunea intra in piele.

Luand insa in calcul atuurile lotiunii autobronzante Artdeco Skin Yoga Body, merita sa o testezi, pentru un bronz lejer, hidratant, placut de aplicat.

Gramaj: 150 ml