Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Balsam buze reparator Melvita Apicosma

Duminică, 23.11.2014
de Andreea Baluteanu

Balsamul de buze Melvita Apicosma propune o formula in integralitate naturala, reputatia bio fiind un argument care incurajeaza achizitia. Contine ingrediente apreciate in ingrijirea si hranirea de lunga durata a pielii delicate, intre care se remarca untul de shea, uleiul de argan si ceara de albine.

Balsamul de buze Melvita Apicosma propune o formula in integralitate naturala, reputatia bio fiind un argument care incurajeaza achizitia. Contine ingrediente apreciate in ingrijirea si hranirea de lunga durata a pielii delicate, intre care se remarca untul de shea, uleiul de argan si ceara de albine.

Cum ti se pare Balsam buze reparator Melvita Apicosma? Voteaza!

0 (0)
Balsam buze reparator Melvita Apicosma

40 ron

Review-ul DIVAHAIR

Balsamul de buze Melvita Apicosma tenteaza cu formula bio, un element primordial pentru asigurarea si mentinerea sanatatii pielii tale, cu textura bogata si placut de aplicat si hidratarea si repararea conferite. Vei regasi pe lista de ingrediente, 100% naturala, elemente precum untul de shea, emolient si hranitor, uleiul de argan, protector, cu virtuti antiageing si ceara de albine, care imbunatateste aspectul buzelor.

Textura densa, consistenta si recipientul tip baton iti vor garanta o aplicare igienica si placuta, in egala masura. La fel de apreciate vor fi si mirosul delicat, natural si ambalajul cu design simplu, care pune in valoare caracterul bio al produsului.

Mod de folosire: aplica pe pielea buzelor, cu miscari delicate, si reaplica, de cate ori simti nevoia unei hidratari suplimentare.

Cel mai important avantaj al balsamului de buze Melvita Apicosma este reprezentat de compozitia 100% naturala. Daca esti preocupata de alcatuirea produselor pe care le folosesti, vei alege fara urma de indoiala produsul pentru ingrijirea buzelor. Aplicarea te va incanta la randul ei, prin textura densa si consistenta care ii pune in evidenta capacitatea de hidratare. Vei resimti o senzatie de confort si de emoliere rapide, buzele uscate si crapate fiind vindecate prin utilizare constanta. Protectia promisa nu te va lasa indiferenta, iar rezultatele pe termen lung in imbunatatirea aspectului buzelor iti vor arata ca ai facut alegerea corecta.

De partea cealalta, absenta oricarui argument de ordin estetic, poate constitui principalul dezavantaj al balsamului de buze Melvita Apicosma. Daca in general apreciezi produsele care combina colorarea si ingrijirea buzelor, nu va reprezenta cea mai buna alegere. Finisarea lipicioasa, consistenta pe care o lasa buzelor, datorata ingredientelor intens hidratante, poate fi o sursa de disconfort.

Lista de ingrediente 100% naturale, hidratarea pe termen lung, repararea si protectia buzelor si imbunatatirea aspectului lor compenseaza insa aceste deficite si te incurajeaza sa incerci Melvita Apicosma.

Gramaj: 4,5 ml

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!