Review pentru Balsam de buze Eos Sfere Medicated Tangerine

Miercuri, 26.10.2016
de Viorica Ghinea

Balsamul de buze Eos Sfere Medicated Tangerine este destinat îngrijirii buzelor. Datorită ingredientelor pe care le conține (ulei de jojoba, unt de Shea și vitamina E), produsul oferă o hidratare de lungă durată.

Balsamul de buze Eos Sfere Medicated Tangerine este destinat îngrijirii buzelor. Datorită ingredientelor pe care le conține (ulei de jojoba, unt de Shea și vitamina E), produsul oferă o hidratare de lungă durată.

Cum ti se pare Balsam de buze Eos Sfere Medicated Tangerine? Voteaza!

3 (2)
Balsam de buze Eos Sfere Medicated Tangerine

26 ron

Review-ul DIVAHAIR

Balsam de buze Eos Sfere Medicated Tangerine este un produs excelent pentru hidratarea și hrănirea buzelor în profunzime. Acest produs este 100% natural, 95% cu vitamine, zinc și unt de Shea, ceea ce înseamnă că nu are în compoziția lui gluten, parabeni, petrolatum și phthalate.

 

Mod de folosire: aplică pe buze de mai multe ori pe buze, în funcție de momentele în care simți că această zonă are nevoie de hidratare. Grație formei de sferă, produsul oferă o precizie mai bună la aplicare.

 

Cel mai important avantaj pe care îl oferă balsamul de buze Eos Sfere Medicated Tangerine îl reprezintă hidratarea de lungă durată. Îți vei simți buzele catifelate timp de mai multe ore, iar aromă naturală a produsului te va cuceri. Faptul că el nu conține gluten, parabeni, petrolatum și phthalate este un alt plus de care ar trebui să ții cont la achiziționare. De asemenea, ia în considerare că balsamul prezintă capac cu filet, ceea ce înseamnă că oferă protecție antibacterială.

 

Citește cu atenție lista de ingrediente ce se află în compoziția acestui produs pentru îngrijirea buzelor. Dacă ai alergie la unul dintre ele, nu este recomandat să îl folosești. De asemenea, dacă observi că pielea are mâncărimi ori iritații, întrerupe folosirea balsamului de buze.

 

Ingrediente: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Beeswax (Cire D'abeille), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Tocopherol, Limonene, Linalool. Organic. Certified Organic by Oregon Tilth.

Alte review-uri ale produselor EOS