Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Baton corector Miss Sporty So Clear

Luni, 27.05.2013
de Andreea Baluteanu

Batonul corector Miss Sporty So Clear estompeaza si camufleaza in mod eficient imperfectiunile, fiind o solutie potrivita in cazul tenului care se confrunta cu cosuri sau cearcane. Are la baza o concentratie antibacteriana, care actioneaza si asupra originii imperfectiunilor, prevenind astfel reaparitia lor, in timp.

Batonul corector Miss Sporty So Clear estompeaza si camufleaza in mod eficient imperfectiunile, fiind o solutie potrivita in cazul tenului care se confrunta cu cosuri sau cearcane. Are la baza o concentratie antibacteriana, care actioneaza si asupra originii imperfectiunilor, prevenind astfel reaparitia lor, in timp.

Cum ti se pare Baton corector Miss Sporty So Clear? Voteaza!

2.5 (8)
Baton corector Miss Sporty So Clear

13 ron

Review-ul DIVAHAIR

Unul dintre produsele cele mai folosite in cazul tenului cu imperfectiuni, batonul corector, asociaza pigmenti de acoperire cu o formula antibacteriana care promite sa actioneze si asupra factorilor care cauzeaza cosurile. Batonul corector Miss Sporty So Clear nu se dezice de la descrierea de mai sus, acoperind cosurile, petele rosii si cearcanele, dar contribuind si la purificarea zonei afectate si la preintampinarea aparitiei de noi imperfectiuni.

Formula stick solida permite o aplicarea punctata, fiind usor de uniformizat. Ambalajul in nuante de alb cucereste prin simplitate si eleganta, este practic si usor de transportat.

Mod de folosire
: aplica punctat pe imperfectiunea pe care doresti sa o camuflezi sau in zona cearcanelor, apoi uniformizeaza cu miscari usoare de tapotare.

Principalul avantaj al batonului corector de la Miss Sporty So Clear este reprezentat de camuflarea destul de eficienta a imperfectiunilor. Pigmentii de acoperire continuti estompeaza cu rezultate medii atat cosurile, cat si urmele rosii si cearcanele, cu toate ca eficienta in cazul acestora din urma este mai redusa. Contine ingrediente antibacteriene care purifica zona afectata si previn aparitia cosurilor. Este usor de aplicat si de uniformizat, iar pretul este intotdeauna un punct important de atractie al produselor brandului.

In ceea ce priveste dezavantajele batonului corector Miss Sporty So Clear, acoperirea imperfectiunilor este medie, nu la fel de puternica precum cea a unui produs profesional. Se dovedeste o solutie suficienta in cazul tenului normal, dar nu reuseste sa ofere efecte adecvate in cazul tenului acneic.

Pentru avantajele sale: acoperirea medie a imperfectiunilor, textura consistenta si pretul mic, batonul corector de la Miss Sporty So Clear merita incercat.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (52005 vizite)
 2. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (45053 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (43235 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41637 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40423 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Elon Musk și Grimes s-au despărțit, după trei ani de relație (0 comentarii)
 2. Horoscop mâine, 28 septembrie: Peștii se bucură de adevărata libertate, a trupului și a spiritului (0 comentarii)
 3. Formează sau nu un cuplu? Angelina Jolie și The Weeknd, fotografiați tot mai des împreună (0 comentarii)
 4. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!