Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru PALETĂ PENTRU CONTOURING

Joi, 08.02.2018
de Alexandra Dragoi

Femeile au căutat mereu să atingă perfecțiunea în materie de make-up. O femeie stilată nu va ieși niciodată nemachiată din casă, iar micile imperfecțiuni vor fi tratate cu foarte multă seriozitate ca să fie insesizabile. Un produs care ne ajută să acoperim imperfecțiunile și să dăm luminozitate feței a fost conceput de brandul Paese. Paleta pentru contouring este ideală pentru un finish complet și de bună calitate. 

Femeile au căutat mereu să atingă perfecțiunea în materie de make-up. O femeie stilată nu va ieși niciodată nemachiată din casă, iar micile imperfecțiuni vor fi tratate cu foarte multă seriozitate ca să fie insesizabile. Un produs care ne ajută să acoperim imperfecțiunile și să dăm luminozitate feței a fost conceput de brandul Paese. Paleta pentru contouring este ideală pentru un finish complet și de bună calitate. 

Cum ti se pare PALETĂ PENTRU CONTOURING? Voteaza!

0 (0)
PALETĂ PENTRU CONTOURING

99 ron

Review-ul DIVAHAIR

Paleta pentru contouring conține diferite nuanțe, fiecare cu utilitatea ei: cele mai deschise iluminează zonele pe care vrei să le evidențiezi, în timp ce nuanțele închise contribuie la corectarea imperfecțiunilor. Zonele care trebuie să fie mai luminoase sunt, de obicei, pomeții. Această procedură te ajută să îți conturezi foarte bine acea zonă a feței și să ai un make-up atrăgător. Tonurile închise le folosești pentru zona maxilarului și a frunții, ca să dai un efect de alungire a feței. 

Textura catifelată îți permite să acoperi o suprafață mare fără să rămână pete sau urme proeminente, foarte inestetice. Compoziția pudrei este de foarte bună calitate și nu îți atacă pielea prin iritații nedorite. 

Mod de utilizare: se aplică cu ajutorul unei pensule sau a unui burete special. Asigură-te că acoperi suprafața dorită prin mișcări rapide. 

Cel mai mare avantaj al paletei pentru contouring este că se potrivește oricăui tip de make-up. Pe lângă acest aspect, este foarte important că o găsești în 5 variante, cu nuanțe diferite, ca să se potrivească cu toate tipurile de ten. De asemenea, nu trebuie să îți retușezi machiajul pe parcursul zilei pentru că pudra are o rezistență ridicată. 

Completăm lista de avantaje cu naturalețea tonurilor, care nu dau impresia de ostentativ, de vulgar pe care o regăsim la alte nuanțe de gen.

Având în vedere toate aceste avantaje, îți recomandăm să încerci cu cea mai mare încredere paleta pentru contouring pe care o găsești pe beautyoneshop.ro, aici, la prețul de 99,91.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66514 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51870 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47743 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41612 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41471 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 4. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 5. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!