Review pentru Baton corector Vichy Dermablend

Luni, 27.05.2013
de Andreea Baluteanu

Batonul corector Vichy Dermablend acopera in mod eficient imperfectiunile cu grad mediu de vizibilitate, lasand in acelasi timp o senzatie de confort pielii. Se mentine pana la 14 ore si nu incarca porii, evitand crearea efectului de masca. Este testat dermatologic, avand o formula hipoalergica.

Batonul corector Vichy Dermablend acopera in mod eficient imperfectiunile cu grad mediu de vizibilitate, lasand in acelasi timp o senzatie de confort pielii. Se mentine pana la 14 ore si nu incarca porii, evitand crearea efectului de masca. Este testat dermatologic, avand o formula hipoalergica.

Cum ti se pare Baton corector Vichy Dermablend? Voteaza!

0 (0)
Baton corector Vichy Dermablend

100 ron

Review-ul DIVAHAIR

Unul dintre cei mai respectati producatori dermatocosmetici, Vichy atrage atentia cu gama Dermablend, cu o putere foarte mare de acoperire a imperfectiunilor. Batonul corector Vichy Dermablend promite sa camufleze in mod eficient imperfectiunile, netezind si uniformizand, tentand cu o rezistenta de pana la 14 ore. Confera un efect natural si nu incarca, fiind usor de tolerat de catre piele. SPF-ul 30 este un aspect pe care nu il poti ignora.

Formula sub forma de stick este indeajuns de cremoasa pentru a fi aplicata in mod placut si lejer. Ambalajul in nuante de alb si argintiu este elegant, sugerand profesionalismul gamei, iar prezentarea sub forma de stick este practica si economica. Produsul este disponibil in 6 nuante.

Mod de folosire: aplica punctat, uniformizand cu ajutorul degetelor, pana ce imperfectiunea este perfect camuflata.

Cel mai important avantaj al batonului corector Vichy Dermablend este reprezentat de acoperirea peste medie pe care o ofera imperfectiunilor, aspect care a facut celebra intreaga gama Dermablend. Cosurile si cearcanele sunt camuflate, iar pigmentii de luminozitate ii asigura un efect natural. Componenta dermatocosmetica il face potrivit pentru utilizare si in zona sensibila a ochilor, iar toleranta ridicata cu pielea si SPF-ul 30 sunt alte aspecte de care merita sa tii cont. Rezistenta de pana la 14 ore tenteaza, cu adevarat. Ambalajul sub forma de stick poate fi usor transportat, iar recipientul in nuante de alb si argintiu are o doza de stralucire cuceritoare. Disponibilitatea in 6 nuante favorizeaza orice ton de ten, iar consistenta iti garanteaza o utilizare indelungata. Nu se strange in liniile fine si minimizeaza porii, atuuri esentiale ale unui produs de gen.

Intre dezavantajele produsului, pretul destul de ridicat se remarca. In al doilea rand, neuniformizat in mod adecvat, poate crea efectul de masca. Prin consistenta bogata, scoate in evidenta in mod neplacut zonele deshidratate, unde este potrivit un produs cu o lejeritate mai mare. Contine Paraffinum Liquidum, un ingredient cu potential de risc.

Pentru avantajele sale, batonul corector de la Vichy Dermablend se dovedeste a fi una dintre cele mai bune alegeri.

Gramaj: 12 g

Ingrediente: PARAFFINUM LIQUIDUM • TALC • CERA ALBA • ISOPROPYL PALMITATE • STEARYL STEARATE • KAOLIN • CI 77713 • CERA CARNAUBA • CERA MICROCRISTALLINA • ALLANTOIN • LAUROYL LYSINE. [+/- MAY CONTAIN: CI 77891, CI 77492, CI 77120, CI 77491, CI 77499]