Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Benzi depilatoare Farmec

Sâmbătă, 18.05.2013
de Andreea Baluteanu

Benzile depilatoare de la Farmec promit sa indeparteze rapid si eficient parul nedorit, hidratand in acelasi timp pielea, gratie ingredientelor hranitoare, lasand-o mai moale si mai catifelata. Reprezinta o varianta rapida si practica a epilatului cu ceara calda.

Benzile depilatoare de la Farmec promit sa indeparteze rapid si eficient parul nedorit, hidratand in acelasi timp pielea, gratie ingredientelor hranitoare, lasand-o mai moale si mai catifelata. Reprezinta o varianta rapida si practica a epilatului cu ceara calda.

Cum ti se pare Benzi depilatoare Farmec? Voteaza!

1 (1)
Benzi depilatoare Farmec

9.58 ron

Review-ul DIVAHAIR

Una dintre optiunile mai putin problematice ale epilatului cu ceara, benzile depilatoare de la Farmec sunt eficiente in indepartarea parului, chiar si pe zonele cu piele sensibila. Sunt imbogatite cu extracte de ceara naturala de albine, ceea ce le sporeste toleranta, cat si cu galbenele, un ingredient recunoscut pentru proprietatile sale de calmare si hidratare.

Pachetul contine 7 benzi dublu fatetate, alcatuite dintr-o fasie de plastic, cu ceara naturala, si 2 servetele, extrem de utile in indepartarea resturilor de ceara de la suprafata pielii.

Mod de folosire: specialistii iti recomanda sa incalzesti benzile de ceara intre palme, timp de 30 de secunde, pentru a le facilita contactul cu pielea. Aplica in directia cresterii firului de par, tine pielea intinsa, cu o mana, pentru a descuraja senzatia de durere, apoi trage cu cealalta mana, cu o miscare rapida si precisa, in sens invers cresterii firelor de par. Benzile sunt reutilizabile.

Principalul avantaj al benzilor reci de ceara de la Farmec este reprezentat de indepartarea parului nedorit pentru o durata mai lunga de timp decat in cazul epilarii cu lama sau cu crema. Reprezinta o varianta mai rapida si mai practica a epilarii cu ceara calda, scutindu-te de eforturi si de timp risipit. Extractele de ceara naturala iti asigura o toleranta crescuta, iar cele de galbenele, o piele mai moale si mai hidratata. Benzile sunt reutilizabile, ceea ce, alaturi de pretul mic, le face extrem de rentabile din punct de vedere economic. Nu necesita o experienta importanta, iar formula mai delicata le face potrivite pentru pielea sensibila. Nu in ultimul rand, servetelele incluse sunt extrem de eficiente in indepartarea cerii ramase si in calmarea pielii.

Referitor la dezavantajele benzilor depilatoare de la Farmec, cantitatea de ceara care se mentine pe picior, dupa detasarea benzii, greu de indepartat, poate reprezenta un inconvenient. In ciuda promisiunii producatorului, pot irita pielea extrem de sensibila. Eficienta nu este la fel de mare ca in cazul epilarii cu ceara calda, cu toate ca sunt mai practice si mai rapide. Mirosul poate fi deranjant.

Pentru avantajele pe care le prezinta, benzile de ceara rece de la Farmec merita incercate.

Pachetul contine 14 benzi de ceara si 2 servetele.

Cauta un furnizor in zona ta

LIKE si intra in universul divelor!