Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Blush Clinique Fresh Bloom

Duminică, 07.09.2014
de Andreea Baluteanu

Fardul de obraz Clinique Fresh Bloom este folosit pentru a ilumina si a scoate in evidenta frumos trasaturile, fiind disponibil intr-o varianta monocromatica. Produsul este comercializat in 3 variante de culoare, beneficiind de finete, rezistenta si aplicare extrem de placuta, atuuri asociate cu brandul Clinique.

Fardul de obraz Clinique Fresh Bloom este folosit pentru a ilumina si a scoate in evidenta frumos trasaturile, fiind disponibil intr-o varianta monocromatica. Produsul este comercializat in 3 variante de culoare, beneficiind de finete, rezistenta si aplicare extrem de placuta, atuuri asociate cu brandul Clinique.

Cum ti se pare Blush Clinique Fresh Bloom? Voteaza!

0 (0)
Blush Clinique Fresh Bloom

114 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fardul de obraz Clinique Fresh Bloom tenteaza cu capacitatea de iluminare, care scoate in evidenta trasaturile, cu formula fina si frumos pigmentata si designul atent conceput atat al ambalajului, cat si al stratului de produs.

Textura fina si matasoasa a fardului Clinique Fresh Bloom se aplica usor si se uniformizeaza fara probleme, putand fi utilizata pe intreaga suprafata a fetei si a gatului sau doar punctual, pe portiunile pe care doresti sa le scoti in evidenta. Ambalajul in nuante de argintiu reda luxul si elegant caracteristice brandului.

Mod de folosire: specialistii Clinique te sfatuiesc fie sa aplici produsul pe intreaga suprafata a fetei si a gatului, pentru un ten radios, sau doar pe obraji, pentru iluminare si evidentiere.

Cel mai important avantaj al blushului Clinique Fresh Bloom este dat de capacitatea foarte frumoasa de iluminare, care pune frumos in evidenta trasaturile. Posibilitatea de a-l utiliza pe intreaga suprafata a fetei sau doar pe obraji subliniaza numeroasele directii de actiune ale produsului. Formula fina se aplica extrem de placut, fara a evidentia ridurile si liniile fine. Efectul de mina sanatoasa si de ten mai tanar si mai luminos te va cuceri, fara indoiala.
Ambalajul cu aspect luxos si reputatia pozitiva a brandului Clinique sunt alte puncte pozitive care atrag atentia.

Principalul dezavantaj al blushului Clinique Fresh Bloom este reprezentat de pretul ridicat. Fiind un produs pentru iluminare care poate fi utilizat pe suprafata intregii fete, nu va beneficia de un pigment de culoare extra pronuntat.

Luand insa in calcul atuurile sale: formula care ilumineaza si scoate frumos in evidenta trasaturile, textura fina si delicata, placut de aplicat si luxul specific producatorului, merita sa incerci Clinique Fresh Bloom.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (52013 vizite)
 2. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (45063 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (43539 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41647 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40429 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Elon Musk și Grimes s-au despărțit, după trei ani de relație (0 comentarii)
 2. Horoscop mâine, 28 septembrie: Peștii se bucură de adevărata libertate, a trupului și a spiritului (0 comentarii)
 3. Formează sau nu un cuplu? Angelina Jolie și The Weeknd, fotografiați tot mai des împreună (0 comentarii)
 4. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!