Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Blush Deborah Natural Blush

Duminică, 07.09.2014
de Andreea Baluteanu

Blushul Deborah Natural Blush mizeaza pe finetea structurii sale, care asigura o aplicare extrem de confortabila si o armonizare perfecta. Finisarea catifelata, satinata, iti va oferi un aer proaspat, iar textura mata si pigmentarea reusita il detaseaza de alte variante de pe piata.

Blushul Deborah Natural Blush mizeaza pe finetea structurii sale, care asigura o aplicare extrem de confortabila si o armonizare perfecta. Finisarea catifelata, satinata, iti va oferi un aer proaspat, iar textura mata si pigmentarea reusita il detaseaza de alte variante de pe piata.

Cum ti se pare Blush Deborah Natural Blush? Voteaza!

0 (0)
Blush Deborah Natural Blush

35 ron

Review-ul DIVAHAIR

Blushul Deborah Natural Blush tenteaza cu formula fina, cu textura catifelata si satinata si pigmentarea care ii asigura vizibilitate. Contine ingrediente testate pentru a minimiza riscul alergiilor, formula hipoalergica numarandu-se printre cele mai importante atuuri ale produsului.

Textura fina, extrem de catifelata a produsului se bucura de finisare mata, ceea ce il departajeaza de variantele sclipitoare, caracteristice unui make-up de vara. Ambalajul sub forma de lacrima are un design inedit, iar stratul de produs este dispus la randul sau intr-o forma speciala.

Mod de folosire: aplica pe pometi, cu ajutorul pensulei din dotare sau a celei personale, intr-un strat care se va pierde usor catre tample.

Principalul avantaj al blushului Deborah Natural Blush este reprezentat de formula fina, extrem de catifelata, care va asigura o aplicare placuta. Pigmentarea ridicata va crea nuante vizibile, care se potrivesc tuturor tonurilor de ten. Ingredientele hipoalergice il fac sigur pentru sanatatea pielii tale. Rezista bine pe piele, mentinandu-se cateva ore, intr-o stare foarte buna. Designul special al ambalajului si al stratului de produs se numara la randul sau printre atuuri. Uniformizarea usoara si posibilitatea de a folosi mai multe straturi suprapuse sunt alte puncte pozitive. Nuantele frumoase iti vor facilita decizia de a-l cumpara.

Cel mai important dezavantaj al blushului Deborah Natural Blush este dat de finisarea mata, care poate displacea celor care cauta un fard de obraz cu aspect radios, iluminator. Pensula cu care este dotat se va dovedi ineficienta in dozarea potrivita a fardului, iar ambalajul din plastic simplu pierde la randul sau puncte.

Luand insa in calcul atuurile sale: finetea blushului, finisarea mata, catifelata, rezistenta buna si aplicarea extrem de placuta, alaturi de nuantele extrem de frumoase, merita sa incerci Deborah Natural Blush.

Gramaj: 6 g

Alte review-uri ale produselor Deborah

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!