Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Blush Maybelline Colorama

Duminică, 07.09.2014
de Andreea Baluteanu

Blushul Maybelline Colorama contureaza pometii prin nuante frumoase si bine pigmentate, care scot in evidenta trasaturile. Produsul contine particule delicate de sclipici care ofera un aspect radios, proaspat, ca sarutat de soare.

Blushul Maybelline Colorama contureaza pometii prin nuante frumoase si bine pigmentate, care scot in evidenta trasaturile. Produsul contine particule delicate de sclipici care ofera un aspect radios, proaspat, ca sarutat de soare.

Cum ti se pare Blush Maybelline Colorama ? Voteaza!

0 (0)
Blush Maybelline Colorama

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

Facand parte din colectia Colorama lansata de Maybelline, blushul atrage atentia cu nuantele vibrante, formula fina si rezistenta destul de buna. Pigmentii pronuntati redau culori care vor atrage cu siguranta atentia.

Textura fina se aplica usor, desi pigmentarea ridicata poate determina probleme in dozarea si uniformizarea blushului. Ambalajul rotund, in nuante de negru, este conceput pentru a pune in valoare culoarea produsului.

Mod de folosire: trece usor pensula peste stratul de blush, scutura pentru a elimina excesul de produs, apoi aplica lejer peste pometi si pe deasupra lor, creionand un strat pierdut catre tample.

Cel mai important avantaj al blushului Maybelline Colorama este reprezentat de calitatea sa foarte buna, mai ales raportata la pretul mic. Nuantele frumoase complimenteaza toate tonurile de ten. Ambalajul se dovedeste usor de folosit, desi nu impresioneaza prin design sau durabilitate. Pigmentarea ridicata creioneaza nuante care ies in evidenta. Contine particule delicate de stralucire care contureaza acel look radios, proaspat si mina sanatoasa pe care o vizezi prin utilizarea unui blush. Rezistenta este destul de buna, iar pretul mic nu te va lasa sub nicio forma indiferenta.

Principalul dezavantaj al blushului Maybelline Colorama este dat de pigmentarea ridicata, care poate constitui un inconvenient mai ales la primele utilizari, facand dificila aplicarea si dozajul uniform al produsului. Ambalajul nu are un design care sa iasa in evidenta.

Alege-l insa, daca te afli in cautarea unui blush care sa asigure nuante frumoase, care ies in evidenta, beneficiind de o pigmentare buna, de o rezistenta de luat in calcul si o formula fina.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!