Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad

Duminică, 21.09.2014
de Andreea Baluteanu

Fardul de ochi Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad ofera nenumarate posibilitati de make-up, de la un machiaj natural al ochilor, la variante mai sofisticate si mai intense. Textura placuta si matasos pudrata se aplica in mod confortabil, iar nuantele frumoase completeaza lista de beneficii.

Fardul de ochi Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad ofera nenumarate posibilitati de make-up, de la un machiaj natural al ochilor, la variante mai sofisticate si mai intense. Textura placuta si matasos pudrata se aplica in mod confortabil, iar nuantele frumoase completeaza lista de beneficii.

Cum ti se pare Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad? Voteaza!

0 (0)
Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad

160 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fardul de ochi Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad tenteaza cu nuantele frumoase, care sunt organizate pentru a garanta posibilitati practice si numeroase de make-up, textura placuta si matasoasa si aplicarea specifica unui produs de lux. Contine ingrediente care au fost testate oftalmologic pentru a garanta grija pentru sanatatea ta.

Textura pudrata, dar matasoasa a fardului de ochi se aplica extrem de confortabil si promite sa se mentina bine pe parcursul zilei. Ambalajul simplu, cu oglinda incorporata si doua aplicatoare care ii faciliteaza folosirea se dovedeste practic si eficient.

Mod de folosire: aplica intai nuanta cea mai deschisa, pentru a ilumina coltul intern al ochiului si portiunea de sub arcada. Foloseste apoi nuanta de intensitate medie pentru intreaga suprafata a pleoapei si nuanta cea mai inchisa pentru a contura in mod atragator privirea.

Cel mai important avantaj al fardului Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad este dat de nuantele frumoase, care scot in evidenta in mod atragator privirea. Culorile au o finisare satinata care ilumineaza si ofera un aspect proaspat si odihnit. Aluneca in mod confortabil pe piele, aplicarea dovedindu-se placuta gratie texturii matasoase a fardului. Pigmentarea buna le detaseaza, iar caracterul buildable iti permite sa il intensifici fara probleme. Nu se intinde si nu se strange in pliuri, un alt atu. Aplicatorul eficient se deosebeste de multe din variantele existente pe piata. Renumele pozitiv al producatorului sustine la randul sau achizitia.

Principalul dezavantaj al fardului de pleoape Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad este conferit de pretul ridicat, care va descuraja achizitia. Rezistenta este scazuta in lipsa aplicarii unui primer in prealabil.

Luand insa in calcul beneficiile sale: nuantele frumoase, care se aplica in mod placut si confortabil, prezenta celor patru variante de culoare care inlesneste versatilitatea in machiaj, pigmentarea si textura de luat in calcul, merita sa incerci Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad.

Gramaj: 4,8

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66510 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51867 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47741 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41602 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41467 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!