Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad

Duminică, 21.09.2014
de Andreea Baluteanu

Fardul de ochi Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad ofera nenumarate posibilitati de make-up, de la un machiaj natural al ochilor, la variante mai sofisticate si mai intense. Textura placuta si matasos pudrata se aplica in mod confortabil, iar nuantele frumoase completeaza lista de beneficii.

Fardul de ochi Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad ofera nenumarate posibilitati de make-up, de la un machiaj natural al ochilor, la variante mai sofisticate si mai intense. Textura placuta si matasos pudrata se aplica in mod confortabil, iar nuantele frumoase completeaza lista de beneficii.

Cum ti se pare Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad? Voteaza!

0 (0)
Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad

160 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fardul de ochi Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad tenteaza cu nuantele frumoase, care sunt organizate pentru a garanta posibilitati practice si numeroase de make-up, textura placuta si matasoasa si aplicarea specifica unui produs de lux. Contine ingrediente care au fost testate oftalmologic pentru a garanta grija pentru sanatatea ta.

Textura pudrata, dar matasoasa a fardului de ochi se aplica extrem de confortabil si promite sa se mentina bine pe parcursul zilei. Ambalajul simplu, cu oglinda incorporata si doua aplicatoare care ii faciliteaza folosirea se dovedeste practic si eficient.

Mod de folosire: aplica intai nuanta cea mai deschisa, pentru a ilumina coltul intern al ochiului si portiunea de sub arcada. Foloseste apoi nuanta de intensitate medie pentru intreaga suprafata a pleoapei si nuanta cea mai inchisa pentru a contura in mod atragator privirea.

Cel mai important avantaj al fardului Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad este dat de nuantele frumoase, care scot in evidenta in mod atragator privirea. Culorile au o finisare satinata care ilumineaza si ofera un aspect proaspat si odihnit. Aluneca in mod confortabil pe piele, aplicarea dovedindu-se placuta gratie texturii matasoase a fardului. Pigmentarea buna le detaseaza, iar caracterul buildable iti permite sa il intensifici fara probleme. Nu se intinde si nu se strange in pliuri, un alt atu. Aplicatorul eficient se deosebeste de multe din variantele existente pe piata. Renumele pozitiv al producatorului sustine la randul sau achizitia.

Principalul dezavantaj al fardului de pleoape Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad este conferit de pretul ridicat, care va descuraja achizitia. Rezistenta este scazuta in lipsa aplicarii unui primer in prealabil.

Luand insa in calcul beneficiile sale: nuantele frumoase, care se aplica in mod placut si confortabil, prezenta celor patru variante de culoare care inlesneste versatilitatea in machiaj, pigmentarea si textura de luat in calcul, merita sa incerci Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad.

Gramaj: 4,8

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!