Review pentru Farduri de ochi trio DIAMOND Trio Paese

Joi, 10.11.2016
de Andreea Baluteanu

Machiajul ochilor este o adevărată armă de seducţie feminină, iar fardurile care promit să ne contureze frumuseţea privirii sunt un must-have pentru fiecare dintre noi. Fardul de ochi DIAMOND Trio Paese îţi oferă tonuri naturale, un trio de nuanţe nude, neutre şi accente calde, care se potrivesc perfect tuturor culorilor de ochi. Produsul are la bază pulbere de perle şi pigmenţi naturali, ceea ce îţi garantează că nu vei avea de suferit, nici dacă ai pielea sensibilă.

 

Cum ti se pare Farduri de ochi trio DIAMOND Trio Paese? Voteaza!

5 (1)
Farduri de ochi trio DIAMOND Trio Paese

34 ron

Review-ul DIVAHAIR

Un fard de ochi, care să îţi complimenteze perfect culoarea ochilor, este o prezenţă imperioasă în necessaire-ul tău de machiaj. Pentru a răspunde acestor nevoi ale noastre, Paese a creat fardul de ochi DIAMOND Trio, care îți oferă trei nuanțe, frumos asortate între ele, perfecte pentru a constitui un machiaj dramatic sau natural. Produsul conține pulbere de perle, extracte renumite pentru faptul că iluminează frumos pielea, de la interior. Pigmenții naturali reprezintă la rândul lor o garanție a faptului că sănătatea zonei delicate a ochilor nu va fi nicicum compromisă de ingredientele fardului.

Textura fardului de ochi este ușoară, aderând perfect la pielea ta. Finisarea metalizată este perfectă pentru un machiaj care atrage atenția, dar subtilitatea pigmenților îți garantează nu vei deveni o prezență ostentativă.

Mod de folosire: asociază cele trei nuanțe pentru un machiaj natural al ochilor sau folosește-le separat, după dorințe.

Cel mai important avantaj al fardului de pleoape DIAMOND Trio Paese este legat de prezenţa celor trei culori, perfect asortate, care îţi vor pune în valoare frumuseţea privirii. Dacă te-ai simţit vreodată pierdută în faţa unei palete de farduri, neştiind care sunt nuanţele care se potrivesc cel mai bine, vei înţelege cât de important este să scapi de această dilemă.

Nu putem trece cu vederea nici compoziţia lipsită de riscuri a produsului. Luminozitatea frumoasă este obţinută cu ajutorul extractelor de perle, iar pigmenţii naturali îţi garantează că ştii ceea ce îţi pui pe faţă, şi că nici măcar pielea sensibilă nu va avea de suferit.

Textura moale, plăcută la atingere şi uşor de întins este un alt factor care ne îmbie să ne reîntoarcem mereu la acest produs. Suntem fermecate de finisarea metalică, strălucitoare, dar nu exagerat de ostentativă: ochii ne lucesc frumos, fără ca fardul să le ştirbească strălucirea.

Nu te vei mai dezlipi de DIAMOND Trio Paese după ce vei experimenta libertatea de alegere de care dispui. Poţi aplica fardurile atât în formula uscată, pentru o finisare delicată, cu o intensitate naturală, potrivită pentru zi, dar şi umezindu-le, dacă îţi doreşti un efect mai dramatic, vizibil.

Desigur, rămâne să verifici compoziţia fardului de pleoape DIAMOND Trio Paese, ca să te asiguri că nu eşti alergică la vreunul dintre componentele sale.

Luând însă în considerare formula potrivită pentru pielea sensibilă şi cumulul de avantaje pe care îl presupune DIAMOND Trio Paese, noi îţi recomandăm utilizarea sa!

Fardul DIAMOND Trio Paese este disponibil pe beautyoneshop.ro aici la preţul de 34 lei/5 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Combinaţia de blugi cu pulover nu mai este la modă! Cu ce să o înlocuieşti! (31055 vizite)
 2. Test de personalitate: barbatul este afară sau în casă? Vezi ce spune răspunsul despre tine! (30781 vizite)
 3. Mercur întră în Scorpion : două zodii încep o poveste de dragoste interzisă (22649 vizite)
 4. Femeile stilate nu mai poartă blugi în toamna 2017! Ce model de pantaloni le-a cucerit! (21670 vizite)
 5. 3 zodii care îşi trădează marea dragoste în octombrie (20069 vizite)
 1. Nuanța pe care să nu o porți niciodată dacă ai părul deschis la culoare (nota 5)
 2. Cea mai elegantă gravidă! Ținute șic purtate de Kate Middleton în perioada sarcinii (nota 5)
 3. Te invităm la concurs! Câștigă un ser amplificator cu apă din gama Aqua Infini și o borsetă GALÉNIC! (nota 5)
 4. Cum să îţi păstrezi frumuseţea şi sănătatea în sezonul rece (nota 5)
 5. 12 trucuri de machiaj pentru ten palid (nota 4.8)
 1. Regulamentul concursului „Participă la concursul „Iulia, o scânteie...” organizat de Teatrul Elisabeta și câștigă o invitație dublă!” (0 comentarii)
 2. Blugii skinny nu se mai poartă cu botine! Uite cum arată încălțămintea perfectă pentru skinny jeans! (0 comentarii)
 3. 3 femei din zodiac care domină în relație (0 comentarii)
 4. Cele 3 trucuri care au ajutat-o pe o femeie să slăbească 36 de kilograme (0 comentarii)
 5. O tânără a murit de cancer de colon, după ce medicul i-a spus că este constipată. Ce simptome a ignorat! (0 comentarii)

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!