Review pentru Corector Avon Ideal Flawless

Marţi, 10.09.2013
de Andreea Baluteanu

Corectorul Avon Ideal Flawless ofera o acoperire ideala nu numai a imperfectiunilor, dar si a cearcanelor. Lasa pielea moale si catifelata, cu un aspect uniform. Contine pigmenti care reflecta lumina delicat, infrumusetand zona ochilor.

Corectorul Avon Ideal Flawless ofera o acoperire ideala nu numai a imperfectiunilor, dar si a cearcanelor. Lasa pielea moale si catifelata, cu un aspect uniform. Contine pigmenti care reflecta lumina delicat, infrumusetand zona ochilor.

Cum ti se pare Corector Avon Ideal Flawless? Voteaza!

0 (0)
Corector Avon Ideal Flawless

22 ron

Review-ul DIVAHAIR

Corectorul Avon Ideal Flawless este potrivit atat pentru zonele cu imperfectiuni, cat si pentru camuflarea cearcanelor. Are la baza o tehnologie patentata, care contine pigmenti potriviti pielii, de marimi si forme diferite, cu rol in acoperirea uniforma a pielii. In plus, reflecta in mod delicat lumina, din orice unghi, oferind impresia unei priviri odihnite, radioase.

Formula de stick a produsului este suficient de moale si de fina pentru a asigura o potrivire foarte buna cu pielea si o aplicare fara probleme. Ambalajul negru, simplu, elegant, este un punct de atractie.

Mod de folosire
: aplica pe imperfectiuni, in strat suficient, tapotand usor cu degetele, pentru a-l estompa in mod natural. Il poti folosi si in zona cearcanelor, fiind recomandat sa il uniformizezi prin presiunea depusa de degetul inelar.

Cel mai important avantaj al corectorului Avon Ideal Flawless este conferit de acoperirea medie spre mare, camufland in mod eficient imperfectiunile. Efectul natural te va cuceri, fiind usor de estompat. Textura moale, fina a stick-ului favorizeaza o aplicare lejera, un punct important al unui corector. Rezista destul de bine, fara a incarca pielea, pe parcursul zilei. Pigmentii care reflecta in mod delicat lumina, din orice unghi, ofera un aspect radios, fin. Disponibilitatea in mai multe nuante este intotdeauna un plus, iar pretul mic te va cuceri.

Principalul dezavantaj al corectorului Avon Ideal Flawless este reprezentat de formula mai consistenta, care nu poate fi aplicata la fel de usor in zona ochilor, uniformizarea fiind problematica. In al doilea rand, produsul sub forma de stick cu textura cremoasa poate fi usor dezintegrat.

Daca iti doresti un corector eficient, cu o rezistenta buna, cu un efect de acoperire natural si cu pigmenti care reflecta delicat lumina, Avon Ideal Flawless merita incercat.

Gramaj: 1,7 g