Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Corector Chanel Éclat Lumière

Duminică, 28.09.2014
de Andreea Baluteanu

Corectorul Chanel Éclat Lumière adauga o tusa de luminozitate si stralucire extrem de rafinata machiajului, dintr-o singura aplicare. Acopera zonele intunecate ale fetei si se dovedeste astfel ideal in ascunderea cearcanelor. In plus, are efect si asupra semnelor de imbatranire ale pielii - riduri si linii fine- pe care le camufleaza gratie tehnicilor optice. Textura fluida si cremoasa ii garanteaza cea mai placuta aplicare.

Corectorul Chanel Éclat Lumière adauga o tusa de luminozitate si stralucire extrem de rafinata machiajului, dintr-o singura aplicare. Acopera zonele intunecate ale fetei si se dovedeste astfel ideal in ascunderea cearcanelor. In plus, are efect si asupra semnelor de imbatranire ale pielii - riduri si linii fine- pe care le camufleaza gratie tehnicilor optice. Textura fluida si cremoasa ii garanteaza cea mai placuta aplicare.

Cum ti se pare Corector Chanel Éclat Lumière? Voteaza!

0 (0)
Corector Chanel Éclat Lumière

145 ron

Review-ul DIVAHAIR

Corectorul Chanel Éclat Lumière tenteaza cu actiunea sa iluminatoare si camuflarea extrem de reusita a cearcanelor, punctelor intunecate si a semnelor de imbatranire. Contine agenti iluminatori care redau aspectul radios, proaspat al pielii. Tehnologia optica distrage atentia de la ridurile si liniile fine.

Textura cremoasa, fondanta adera frumos la suprafata pielii. Ambalajul sub forma de stilou este usor de manevrat, iar aplicatorul moale nu irita pielea, fiind potrivit pentru zona sensibila a ochilor.

Mod de folosire
: specialistii iti recomanda sa il aplici ca atare, pe zonele intunecate ale fetei, conferind luminozitate si prospetime. Poate fi utilizat in egala masura si in combinatie cu un make-up pretios.

Cel mai important avantaj al corectorului Chanel Éclat Lumière este dat de iluminarea frumoasa, delicata pe care o ofera pielii, aspectul radios si proaspat fiind extrem de important in cazul unui produs de gen. Se dovedeste astfel ideal pentru ascunderea cearcanelor si eliminarea zonelor intunecate ale pielii, dar si imblanzirea semnelor de imbatranire. Rezistenta buna este specifica unui produs de talia sa. Textura fondanta si cremoasa adera extrem de placut la suprafata pielii. Ambalajul luxos si posibilitatea de a-l folosi ca unic produs de make-up, in cazul unui ten lipsit de imperfectiuni, este un alt atu pe care nu il vei putea trece cu vederea.

Principalul dezavantaj al corectorului Chanel Éclat Lumière este reprezentat de pretul mare, combinat cu gramajul redus care ii determina un consum rapid. Nu se dovedeste la fel de util in camuflarea imperfectiunilor.

Luand in calcul atuurile corectorului Chanel Éclat Lumière: iluminarea de efect, frumoasa a pielii, eficienta in camuflarea cearcanelor si a zonelor intunecate ale pielii, textura cremoasa si placuta, merita sa il testezi.

Gramaj: 1,2 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66513 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51869 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47742 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41607 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41468 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 4. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 5. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!