Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Iluminator Paese Blaze Cheek Illuminator

Vineri, 11.11.2016
de Andreea Baluteanu

Machiajul luminos, radios, este răspunsul la contouring-ul promovat de vedete în ultima perioadă. Produs vedetă al strobing-ului, tip de machiaj în care accentul cade pe un ten desăvârşit, strălucitor, iluminatorul este un produs cosmetic care nu poate să lipsească din necessaire-ul unei beauty addict. Paese Blaze Cheek Illuminator reflectă frumos lumina pe tenul tău, oferindu-i un look radios, strălucitor, şi o prospeţime care pare să vină de la interior.

Machiajul luminos, radios, este răspunsul la contouring-ul promovat de vedete în ultima perioadă. Produs vedetă al strobing-ului, tip de machiaj în care accentul cade pe un ten desăvârşit, strălucitor, iluminatorul este un produs cosmetic care nu poate să lipsească din necessaire-ul unei beauty addict. Paese Blaze Cheek Illuminator reflectă frumos lumina pe tenul tău, oferindu-i un look radios, strălucitor, şi o prospeţime care pare să vină de la interior.

Cum ti se pare Iluminator Paese Blaze Cheek Illuminator? Voteaza!

5 (3)
Iluminator Paese Blaze Cheek Illuminator

40 ron

Review-ul DIVAHAIR

Paese Blaze Cheek Illuminator este un produs cosmetic pe care îl vei introduce extrem de uşor în rutina ta de machiaj. Iluminatorul are la bază extracte de perle, renumite pentru faptul că imprimă o strălucire naturală pielii, care pare să exulte din interior. Formula sa delicată nu încarcă tenul, iar rezultatul va fi un makeup natural, care îţi evidenţiază frumuseţea.

Textura iluminatorului este fină, subtilă, un aspect de care trebuie să ţii întotdeauna cont atunci când foloseşti un produs de gen, în cazul căruia riscul de a obţine un look încărcat, ostentativ, este destul de ridicat.

Mod de folosire: trece pensula evantai (sau ce pensulă foloseşti pentru iluminator) uşor peste stratul de produs, apoi mângâie delicat pomeţii cu ea. Aplică şi în colţul interior al ochilor, deasupra arcadei şi în Arcul lui Cupidon. Produsul poate fi utilizat şi pe braţe, decolteu, sau oriunde îţi doreşti să străluceşti.

Cel mai important avantaj al iluminatorului Paese Blaze Cheek Illuminator este reprezentat de versatilitatea sa. Dacă îţi doreşti un produs care să devină protagonistul rutinei tale de machiaj, iluminatorul este cel mai bun candidat. Cu o simplă atingere de produs, poţi obţine un look luminos, radios, ca şi cum te-ai fi odihnit într-o binemeritată vacanţă.

De asemenea, vei adora faptul că poţi folosi iluminatorul în mai multe zone. Presară-l pe pomeţi, pe puntea nasului, arcadă, colţul interior al ochilor, dar foloseşte-l şi înainte de un party, pentru a-ţi evidenţia braţele sau decolteul.

Vei aprecia că formula iluminatorului Paese Blaze Cheek Illuminator este fină, delicată, aşternându-se uşor pe pielea ta. Dacă ai mai utilizat produse de gen, ai observat cu siguranţă că unele au o formulă ostentativă, care distruge orice urmă de naturaleţe a look-ului.

Desigur, nu putem uita nici faptul că iluminatorul Paese Blaze Cheek Illuminator are la bază extracte de perle, ceea ce îi imprimă și mai multă naturalețe. În timp, vei observa că tenul tău devine mai luminos fără pic de machiaj, grație proprietăților perlelor.

Luând în calcul atuurile iluminatorului Paese Blaze Cheek Illuminator, noi îți recomandăm să îl încerci și tu!

Iluminatorul Paese Blaze Cheek Illuminator este disponibil pe beautyoneshop.ro aici, la prețul de 40 lei.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66479 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51842 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47718 vizite)
 4. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (45480 vizite)
 5. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41549 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!