Review pentru Corector Clinique Line Smoothing Concealer

Marţi, 10.09.2013
de Andreea Baluteanu

Corectorul Clinique Line Smoothing Concealer acopera in mod eficient cearcanele, camufland in acelasi timp ridurile si liniile fine din jurul ochilor si buzelor. Ilumineaza privirea si are o textura fina, usor de aplicat.

Corectorul Clinique Line Smoothing Concealer acopera in mod eficient cearcanele, camufland in acelasi timp ridurile si liniile fine din jurul ochilor si buzelor. Ilumineaza privirea si are o textura fina, usor de aplicat.

Cum ti se pare Corector Clinique Line Smoothing Concealer? Voteaza!

0 (0)
Corector Clinique Line Smoothing Concealer

107 ron

Review-ul DIVAHAIR

Special conceput pentru zona obosita, ridata a ochilor, anticearcanul Clinique Line Smoothing Concealer are la baza agenti care reflecta lumina, oferindu-ti astfel o privire mai odihnita si mai frumoasa. Ingredientele hidratante nu usuca, ingrijind una dintre cele mai delicate portiuni ale fetei. Pielea este mai stralucitoare, cu un aspect vizibil uniformizat.

Textura fina a produsului se aplica fara probleme, fiind usor de estompat si neincarcand. Aplicatorul moale reuseste sa dozeze o cantitate potrivita de produs, usurand folosirea si sustinand o utilizare economica a anticearcanului. Ambalajul elegant, rafinat al produsului este deja o marca inregistrata a brandului francez.

Mod de folosire
: aplica pe zona de sub ochi, in coltul interior si exterior al ochiului, cu ajutorul aplicatorului din dotare. Specialistii iti recomanda sa estompezi lejer cu degetul inelar, presiunea depusa de acesta fiind cea mai potrivita pentru portiunea sensibila.

Cel mai important avantaj al corectorului anticearcan Clinique Line Smoothing Concealer este reprezentat de acoperirea de efect atat a cearcanelor, cat si a ridurilor si liniilor fine. Pielea din jurul ochilor va avea un aspect mai proaspat si mai odihnit, iar pigmentii iluminatori ii vor spori frumusetea. Are o formula blanda, special conceputa pentru zona delicata a ochilor, care nu provoaca alergii. Agentii hidratanti mentin zona catifelata, iar textura moale, usor de aplicat si de intins este un avantaj de care merita sa tii cont. Poate fi folosit cu succes atat pe zona cearcanelor si a ridurilor, dar si pe alte imperfectiuni. Aplicatorul fin si consistenta sa garanteaza o utilizare destul de economica.

Printre dezavantajele anticearcanului Clinique Line Smoothing Concealer, se remarca pretul destul de ridicat. de asemenea, textura bogata, consistenta, poate accentua ridurile, atunci cand produsul nu este estompat in mod eficient.

Daca iti doresti un anticearcan potrivit pentru camuflarea ridurilor, cu agenti hidratanti si pigmenti care reflecta lumina, oferindu-ti o privire mai luminoasa si mai odihnita, Clinique Line Smoothing Concealer merita fara indoiala incercat.

Gramaj: 8 g