Review pentru Corector Miss Sporty Coverstick

Sâmbătă, 02.02.2013
de Andreea Baluteanu

Corectorul de la Miss Sporty promite sa camufleze imperfectiunile de toate tipurile: cearcane, pete, diferente de culoare, urme de acnee, avand in acelasi timp efect impotriva factorilor care le provoaca aparitia. Tenul va fi mai curat, mai luminos si mai frumos.

Corectorul de la Miss Sporty promite sa camufleze imperfectiunile de toate tipurile: cearcane, pete, diferente de culoare, urme de acnee, avand in acelasi timp efect impotriva factorilor care le provoaca aparitia. Tenul va fi mai curat, mai luminos si mai frumos.

Cum ti se pare Corector Miss Sporty Coverstick? Voteaza!

0 (0)
Corector Miss Sporty Coverstick

10 ron

Review-ul DIVAHAIR

Prin formula sa, corectorul de la Miss Sporty acopera zonele afectate de cosuri, cearcane, pete, luptand, in acelasi timp, impotriva cauzelor lor. Elimina excesul de sebum, contribuind la echilibrarea productiei sale, curata si purifica. Nu numai corecteaza, dar si trateaza.

Ambalajul intr-o combinatie de alb si mov atrage atentia prin colorit, avand insa, in acelasi timp, un design simplificat. Textura de stick are efect mai puternic in camuflarea imperfectiunilor decat un corector lichid.

Mod de folosire: Prin aplicari punctuale, estompeaza imperfectiunile, contribuind la calmarea pielii. Uniformizeaza usor cu degetele, pentru un aspect omogen. Poate fi folosit inainte sau dupa fondul de ten, in functie de complexitatea problemelor cu care te confrunti si de efectul mai mult sau mai putin natural pe care doresti sa il obtii.

Aplicarea eficienta a corectorului stick de la Miss Sporty este unul dintre cele mai importante avantaje. Produsul nu incarca pielea si nu se aduna in cute pe ten, cu conditia sa fie bine intins. Il poti uniformiza fie cu degetele, fie cu o pensula de fond de ten. Are un aspect natural si o finisare medie. Pretul redus este un atu pe care nu ai cum sa il treci cu vederea, mai ales in combinatie cu avantajele de mai sus.

Cat despre dezavantaje, in mod similar cu produsul direct concurent de la Oriflame, Miss Sporty Coverstick nu ofera o acoperire peste medie si nici o rezistenta de efect. Mai departe, formula sub forma de stick este potrivita pentru a fi folosita pe imperfectiunile de la suprafata tenului, dar nu acopera la fel de bine in zona ochilor, putand agresa pielea sensibila si strangandu-se in mod inestetic. Iti recomandam un corector lichid pentru a camufla cearcanele. Poate usca tenul, fiind mai degraba destinat posesoarelor unui ten normal sau mixt.

Daca te regasesti in ultima ipostaza si doresti un produs care sa acopere destul de eficient imperfectiunile, cu un efect natural si un pret modic, Miss Sporty Coverstisk trebuie luat in calcul.

Gramaj: 4.5 g