Review pentru Corector Nivea Perfect Cover Light

Sâmbătă, 05.10.2013
de Andreea Baluteanu

Corectorul anticearcan Nivea Perfect Cover Light promite sa acopere in mod eficient cearcanele, sa ascunda imperfectiunile si sa ilumineze frumos petele intunecate ale fetei. Are la baza o formula bogata in ingrediente calmante, care netezesc pielea si ii ofera un aspect frumos, catifelat.

Corectorul anticearcan Nivea Perfect Cover Light promite sa acopere in mod eficient cearcanele, sa ascunda imperfectiunile si sa ilumineze frumos petele intunecate ale fetei. Are la baza o formula bogata in ingrediente calmante, care netezesc pielea si ii ofera un aspect frumos, catifelat.

Cum ti se pare Corector Nivea Perfect Cover Light? Voteaza!

0 (0)
Corector Nivea Perfect Cover Light

30 ron

Review-ul DIVAHAIR

Corectorul anticearcan Nivea Perfect Cover Light tenteaza cu acoperirea eficienta a cearcanelor si a imperfectiunilor, formula lejera care nu incarca si nu usuca tenul si iluminarea frumoasa a pielii. Are la baza extracte de musetel, care calmeaza si reimprospateaza pielea din jurul ochilor, oferindu-i astfel un look mai proaspat, mai catifelat si mai natural.

Formula cremoasa, fluida, dar consistenta a corectorului anticearcan se aplica fara probleme, atat pe imperfectiuni, cat si pe zona cearcanelor. Recipientul sub forma de stilou corector este subtire si usor de transportat, iar aplicatorul sub forma de pensula usureaza folosirea si omogenizarea produsului.

Mod de folosire
: aplica pe imperfectiuni, in strat suficient, tapotand usor cu degetele, pentru a-l estompa in mod natural. Il poti folosi si in zona cearcanelor, fiind recomandat sa il uniformizezi prin presiunea depusa de degetul inelar.

Cel mai important avantaj al corectorului anticearcan Nivea Perfect Cover Light este reprezentat de acoperirea naturala, satinata pe care o ofera pielii. Formula fluida, dar cremoasa se aplica lejer, nu incarca si nu usuca tenul. Este suficient de delicat pentru a fi folosit in zona cearcanelor si indeajuns de consistent pentru a oferi o camuflare medie a imperfectiunilor. Nu se strange in liniile si ridurile fine, un aspect deosebit de important al unui produs de gen. Recipientul subtire, usor de transportat si pensula practica pentru aplicare reprezinta alte aspecte de care merita sa tii cont in achizitie. Mirosul proaspat, specific Nivea este un alt element pe care este bine sa il iei in considerare.

Referitor la principalul dezavantaj al Nivea Perfect Cover Light, rezistenta mai mica decat a produselor corectoare de clasa este un punct negativ. Nu va oferi o acoperire eficienta, care sa se mentina pe tot parcursul zilei, dar se estompeaza frumos, fara a accentua ridurile fine din jurul ochilor.

Daca iti doresti un corector cu o putere medie de camuflare a cearcanelor si imperfectiunilor, lejer, cu o finisare naturala si ingrediente care promit sa nu usuce pielea, Nivea Perfect Cover Light merita fara indoiala incercat.