Review pentru Creion de ochi alb cu efect iluminant e.l.f.

Joi, 23.01.2014
de Andreea Baluteanu

Creionul de ochi e.l.f. scoate in evidenta ochii, facandu-i sa para mai stralucitori si conturandu-ti o privire proaspata. Culoarea alba, cu particule subtile de sclipici, va conferi luminozitate instanta privirii, fiind o solutie foarte buna in cazul ochilor obositi.

Creionul de ochi e.l.f. scoate in evidenta ochii, facandu-i sa para mai stralucitori si conturandu-ti o privire proaspata. Culoarea alba, cu particule subtile de sclipici, va conferi luminozitate instanta privirii, fiind o solutie foarte buna in cazul ochilor obositi.

Cum ti se pare Creion de ochi alb cu efect iluminant e.l.f.? Voteaza!

3 (2)
Creion de ochi alb cu efect iluminant  e.l.f.

9 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul de ochi e.l.f. tenteaza cu efectul revigorant, plin de prospetime pe care il are asupra look-ului tau. Contine baza particule delicate de sclipici care imbunatatesc aspectul ochilor obositi, facandu-i sa para instantaneu mai mari si mai stralucitori.

Textura creionului este ceva mai dura la primele utilizari, cu toate ca isi imbunatateste formula cu timpul, mina devenind mai moale. Culoarea alba da impresia de ochi mai mari, iar particulele de sclipici intineresc vizual. Ambalajul integral alb sugereaza simplitate si eleganta, iar integrarea ascutitorii alaturi de produs este o idee care iti va aduce multe beneficii.

Mod de folosire: aplica pe linia inferioara si superioara a genelor, in coltul ochiului si sub sprancene, pentru o privire luminoasa.

Cel mai important avantaj al creionului de ochi alb iluminant e.l.f. este reprezentat de formula care asociaza si o ascutitoare, facilitand astfel transportul si folosirea creionului. Raportul dintre pret si calitate este intotdeauna un avantaj al producatorilor de la e.l.f. Formula alba a creionului da impresia de ochi mai mari si are intr-adevar efect in imbunatatirea aspectului celor obositi, oferind un aer de prospetime, revigorat. Particulele subtile de sclipici ilumineaza instant zona ochilor.

Mai departe, in ceea ce priveste principalul dezavantaj al creionului de ochi e.l.f., formula nu prea pigmentata nu este foarte vizibila in zona ochilor, efectul fiind mai putin pregnant. Formula mai dura poate irita ochii, luand in considerare mai ales tendinta de a insista, pentru a-l face mai vizibil. Rezistenta nu este un factor care sa impresioneze.

Pentru atuurile sale: formula care ilumineaza si ofera impresia unor ochi mai mari si a unei priviri mai tinere, proaspete, prezenta ascutitorii si pretul mic, creionul alb iluminant de la e.l.f. merita testat.

Gramaj: 1 g

Ingrediente: Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Ceresin Wax, Cera, Carnauba (Carnauba) Wax, Synthetic Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax Rhus Succedanea Cera(Rhus Succedanea Fruit Wax, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Cetyl Alcohol Titanium Dioxide (CI 77891), Propylparaben, Methylparaben, BHT