Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Creion Eye-Liner Kohl Bourjois Liner Stylo

Duminică, 14.09.2014
de Andreea Baluteanu

Creionul de ochi Bourjois Liner Stylo tenteaza cu cele trei culori in care este disponibil, care iti promit intensitate, pigmentare si rezistenta buna. Contine un amestec de siliconi volatili care ii redau o formula care se mentine intr-o stare buna, timp indelungat.

Creionul de ochi Bourjois Liner Stylo tenteaza cu cele trei culori in care este disponibil, care iti promit intensitate, pigmentare si rezistenta buna. Contine un amestec de siliconi volatili care ii redau o formula care se mentine intr-o stare buna, timp indelungat.

Cum ti se pare Creion Eye-Liner Kohl Bourjois Liner Stylo ? Voteaza!

0 (0)
Creion Eye-Liner Kohl Bourjois Liner Stylo

30 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul de ochi Bourjois Liner Stylo atrage atentia cu nuantele frumoase, chiar daca putin numeroase, cu intensitatea si compozitia care nu irita ochii sensibili. Are la baza o formula care contine siliconi volatili, care ii promit o rezistenta de luat in calcul.

Textura moale a creionului si mina retractabila ii garanteaza o utilizare confortabila, placuta si practica. Ambalajul simplu, in nuante de negru, nu atrage cu nimic atentia.

Mod de folosire: utilizeaza pe linia genelor, pentru o privire mai profunda, sau accentueaza printr-o aplicare ascendenta, pentru un efect asemanator tusului de ochi. De asemenea, poti acoperi intreaga suprafata a pleoapei, intinzand in mod delicat, pentru a realiza un machiaj de tip smokey eyes.

Cel mai important avantaj al creionului de ochi Bourjois Liner Stylo este reprezentat de formula care nu irita si nu agreseaza ochii sensibili, un aspect important. Nuantele frumoase, desi putin numeroase, sunt alte elemente care atrag atentia. Mina cremoasa, de tip creion, va reda o utilizare confortabila si placuta. Aluneca usor pe piele, fara a fi necesar sa insisti pentru a obtine o culoare intensa. Se estompeaza si se indeparteaza fara probleme, iar pretul atragator este un punct pozitiv care incurajeaza achizitia.

Principalul dezavantaj al creionului de ochi Bourjois Liner Stylo etse dat de nuantele putin numeroase, disponibilitatea sa in doar 3 variante fiind un inconvenient. Nu are o rezistenta care sa impresioneze, in ciuda recomandarilor producatorilor. Este fragil si are tendinta de a curge la temperaturi ridicate.

Luand insa in calcul atuurile creionului de ochi Bourjois Liner Stylo: nuantele frumoase, care se aplica in mod placut, intensitatea si pigmentarea frumoase si raportul bun intre pret si calitate, merita sa il incerci.

Gramaj: 0,28 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!