Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Creion Eye-Liner Kohl Clinique Quickliner for Eyes Intense

Duminică, 14.09.2014
de Andreea Baluteanu

Creionul pentru ochi Clinique Quickliner for Eyes Intense este disponibil intr-o varianta limitata, continand editiile Clinique Quickliner, dar in nuante mai intense si mai persistente. Rezista bine pe parcursal zilei, fara a se intinde si fara a se estompa. Prezinta acelasi capat opus de burete care poate fi folosit pentru omogenizarea culorii. Nu necesita ascutire si beneficiaza de o textura cremoasa care se aplica extrem de placut.

Creionul pentru ochi Clinique Quickliner for Eyes Intense este disponibil intr-o varianta limitata, continand editiile Clinique Quickliner, dar in nuante mai intense si mai persistente. Rezista bine pe parcursal zilei, fara a se intinde si fara a se estompa. Prezinta acelasi capat opus de burete care poate fi folosit pentru omogenizarea culorii. Nu necesita ascutire si beneficiaza de o textura cremoasa care se aplica extrem de placut.

Cum ti se pare Creion Eye-Liner Kohl Clinique Quickliner for Eyes Intense? Voteaza!

0 (0)
Creion Eye-Liner Kohl Clinique Quickliner for Eyes Intense

90 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul pentru ochi Clinique Quickliner for Eyes Intense impresioneaza prin intensitate, prin rezistenta buna, aplicarea facila si placuta si nuantele frumoase. Are la baza pigmenti pronuntati de culoare, care vor crea nuantele puternice, profunde, in editie limitata.

Textura cremoasa a creionului de ochi se aplica in mod placut si confortabil, alunecand pe suprafata pielii fara efort. Este testat, pentru a-ti garanta siguranta folosirii. Ambalajul care reflecta culoarea produsului si accentele argintii il scot din anonimat.

Mod de folosire
: aplica pe pleoapa inferioara pentru a aduaga profunzime privirii. Utilizeaza pe pleoapa superioara, apoi estompeaza delicat cu ajutorul buretelului situat la capatul opus si permite-i sa se usuce, timp de un minut.

Cel mai important avantaj al creionului de ochi Clinique Quickliner for Eyes Intense este conferit de nuantele intense si profunde, editie limitata. Frumusetea culorilor selectate te va atrage, cu siguranta. Ambalajul care reflecta nuanta produsului nu necesita ascutire si se dovedeste astfel practic. Rezistenta buna este un atu specific gamei, care nu te va lasa indiferenta. Textura cremoasa aluneca in mod placut si confortabil pe suprafata pleoapei, un alt element pozitiv care poate incuraja achizitia. Nu se intinde, un punct de luat in calcul in cazul unui produs de gen. Reputatia de producator de lux Clinique este un alt avantaj.

Principalul dezavantaj al creionului de ochi Clinique Quickliner for Eyes Intense este reprezentat de pretul ridicat, care va limita posibilitatea de achizitionare. Poate fi mai dificil de folosit de catre purtatoarele de lentile de contact.

Luand in calcul atuurile sale: formula care se aplica in mod placut, cremoasa si moale, nuantele intense si placute, rezistenta buna si ambalajul practic si luxos te incurajeaza sa incerci Clinique Quickliner for Eyes Intense.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66513 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51869 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47742 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41607 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41468 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 4. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 5. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!