Review pentru Creion NYX Jumbo Eye Pencil

Vineri, 24.01.2014
de Andreea Baluteanu

Creionul de ochi NYX Jumbo Eye Pencil este celebru gratie multitudinii sale de utilizari: poate fi folosit ca atare, pentru a crea machiaje mai light sau mai intense, ca baza pentru farduri, sporindu-le aderenta si rezistenta sau ca iluminator, in cazul nuantelor mai deschise. Are la baza o formula cremoasa care aluneca pe piele in mod placut si confortabil.

Creionul de ochi NYX Jumbo Eye Pencil este celebru gratie multitudinii sale de utilizari: poate fi folosit ca atare, pentru a crea machiaje mai light sau mai intense, ca baza pentru farduri, sporindu-le aderenta si rezistenta sau ca iluminator, in cazul nuantelor mai deschise. Are la baza o formula cremoasa care aluneca pe piele in mod placut si confortabil.

Cum ti se pare Creion NYX Jumbo Eye Pencil? Voteaza!

4 (2)
Creion NYX Jumbo Eye Pencil

21 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul de ochi NYX Jumbo Eye Pencil tenteaza cu multitudinea de utilizari, cu variantele frumos colorate si cu rezistenta buna pe care o imprima oricarui produs aplicat ulterior. Are la baza un amestec de uleiuri minerale care ii ofera o aplicare confortabila si care creste aderenta fardului de pleoape, alaturi de pigmenti de pudra, cu rol in a-i spori rezistenta.

Formula fina si cremoasa se aplica in mod confortabil si promite sa nu irite si sa nu provoace alergii. Ambalajul in nuante de alb pune in valoarea culorile frumoase. Este necesara ascutirea sa cu o ascutitoare cosmetica dubla.

Mod de folosire: aplica pe pleoape, pentru a creste rezistenta fardurilor ulterioare sau foloseste-l ca atare. Nuantele mai deschise pot fi utilizate si pe post de iluminator.

Principalul avantaj al creionului de ochi NYX Jumbo Eye Pencil este reprezentat de diversitatea de utilizari, care il transforma intr-un produs necesar in colectia ta de cosmetice. Creste rezistenta, aderenta si intensitatea fardurilor aplicate ulterior, un avantaj pe care nu il vei putea trece cu vederea. Poate fi aplicat la fel de bine si ca atare sau pe post de iluminator, pentru un machiaj mai lejer, de zi. Cremozitatea sa iti ofera o senzatie de confort, iar amestecul de uleiuri minerale si pudra ii reflecta foarte bine calitatile. Pigmentarea ridicata este un alt atu, iar formula buildable, usor de amestecat, iti va pune la lucru creativitatea. Pretul mic, raportat la beneficiile de mai sus, nu poate fi trecut cu vederea.

Cel mai important dezavantaj al creionului de ochi NYX Jumbo Eye Pencil este reprezentat de necesitatea de a-l ascuti cu o ascutitoare cosmetica dubla, cele obisnuite fiind prea mici. Este necesar sa stii sa dozezi in mod corect cantitatile, deoarece o aplicare in exces poate cauza fardul sa se stranga in mod inestetic in pliurile ochilor.

Luand insa in calcul avantajele sale: formula care intensifica rezistenta, aderenta si pigmentarea fardurilor, culorile frumoase si cremoase, alaturi de aplicarea placuta si diversitatea de utilizari, creionul de ochi NYX Jumbo Eye Pencil trebuie incercat.

Ingrediente: BEES WAX, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, CERESIN, MICROCRYSTALLINE WAX, POLYETHYLENE, OCTYLDODEANOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, ISONONYL ISONONANOATE, TOCOPHERYL ACETATE, B.H.A, ISOPROPYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, BUTYLPARABEN, AND POLYETHYLENE TEREPHTHALATE. MAY CONTAIN: MICA (CI 77019), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDE RED (CI 77491), IRON OXIDE YELLOW (CI 774992), IRON OXIDE BLACK (CI 77499), FD&C BLUE NO.1 ALUMINUM LAKE (CI 42090), FD&C YELLOW NO.5 ALUMINUM LAKE (CI 19140), CHROMIUM OXIDE GREEN (CI 77288), CARMINE (CI 75470), ULTRAMARINE BLUE (CI 77007), OR FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510).