Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Creion pentru conturul ochilor Max Factor Liquid Effect

Vineri, 24.01.2014
de Andreea Baluteanu

Disponibil intr-o varietate de culori si mizand pe diversitate, creionul de ochi Max Factor Liquid Effect tenteaza, pe de o parte, cu usurinta aplicarii, care caracterizeaza un creion de ochi, alaturi de rezistenta si efectul glam al unui tus. Are la baza o formula cremoasa care se intinde placut pe pleoape.

Disponibil intr-o varietate de culori si mizand pe diversitate, creionul de ochi Max Factor Liquid Effect tenteaza, pe de o parte, cu usurinta aplicarii, care caracterizeaza un creion de ochi, alaturi de rezistenta si efectul glam al unui tus. Are la baza o formula cremoasa care se intinde placut pe pleoape.

Cum ti se pare Creion pentru conturul ochilor Max Factor Liquid Effect? Voteaza!

0 (0)
Creion pentru conturul ochilor Max Factor Liquid Effect

30 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul pentru ochi Max Factor Liquid Effect tenteaza cu asocierea dintre un creion de ochi si un tus, retinand beneficiile amandurora. Pigmentii pronuntati de culoare dau nastere unor nuante intense, cu toate ca impresia de finisare lichida ii atenueaza din profunzime.

Textura confortabil de aplicat a creionului de ochi aluneca usor si se mentine destul de bine, pe parcursul zilei. Ambalajul creionului contine doua capete, este colorat in nuanta produsului si se dovedeste practic si usor de transportat.

Mod de folosire: traseaza o linie dreapta sau usor ascendenta pe pleoapa superioara urmarind conturul genelor. Poti contura in egala masura si pleoapa inferioara, pentru o privire mai profunda.

Principalul avantaj al creionului de ochi Max Factor Liquid Effect este conferit de rezistenta buna, care il situeaza printre cele mai bine cotate produse, din gama sa de pret. Asocierea dintre aplicarea usoara a unui creion de ochi si formula care se mentine mai bine, a unui tus, este un alt plus. Efectul glam al finisarii cu impresie de textura lichida este un alt element care iti va atrage atentia. Aplicarea confortabila se remarca, iar pretul mic, raportat la avantajele de mai sus, nu are cum sa te lase indiferenta.

In ceea ce priveste cel mai important dezavantaj al creionului de ochi Max Factor Liquid Effect, formula care se intinde lejer, migrand inestetic pe parcursul zilei, atunci cand nu este folosita in combinatie cu un primer, devine principalul inconvenient. Finisarea cu efect lichid ii diminueaza intensitatea. Este necesar sa il ascuti, ceea ce poate reprezenta o sursa de disconfort.

Luand insa in calcul aspectele sale pozitive: formula rezistenta, cu o finisare glam care aminteste de un tus de ochi si aplicarea placuta, confortabila, creionul de ochi Max Factor Liquid Effect trebuie incercat.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66625 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51957 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (44909 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41590 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40363 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
 2. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)
 3. Sfaturi pentru achiziționarea rochiei de mireasă. Ce alegi din numeroasele modele disponibile? (0 comentarii)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!