Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Creion pentru sprancene Lancôme Le Sourcil Pro

Sâmbătă, 21.02.2015
de Andreea Baluteanu

Creionul pentru sprancene Lancôme Le Sourcil Pro promoveaza o formula duo, care vizeaza un look complet, impecabil al sprancenelor tale: un creion care defineste, contureaza si umple sprancenele si un iluminator care accentueaza frumos zona ochilor. Textura moale, rezistenta buna si aspectul final natural completeaza lista de atuuri ale produsului.

Creionul pentru sprancene Lancôme Le Sourcil Pro promoveaza o formula duo, care vizeaza un look complet, impecabil al sprancenelor tale: un creion care defineste, contureaza si umple sprancenele si un iluminator care accentueaza frumos zona ochilor. Textura moale, rezistenta buna si aspectul final natural completeaza lista de atuuri ale produsului.

Cum ti se pare Creion pentru sprancene Lancôme Le Sourcil Pro? Voteaza!

0 (0)
Creion pentru sprancene Lancôme Le Sourcil Pro

85 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul pentru sprancene Lancôme Le Sourcil Pro te va cuceri cu formula sa duo, care vizeaza un look complet al sprancenelor tale, dar si cu textura moale si rezistenta buna pe parcursul zilei. Pigmentii destul de intensi de culoare iti garanteaza ca sprancenele tale vor fi remarcate.

Textura cremoasa a creionului este usor de aplicat, dar ceea ce vei aprecia este diferenta de mina intre cele doua capete: creionul de sprancene are dimensiuni mai mici, in timp ce iluminatorul este mai gros pentru o acoperire mai buna.

Mod de folosire: contureaza sprancenele, umpland golurile si corectand forma cu ajutorul creionului pentru sprancene, apoi aplica lejer, in spatiul de sub arcada si in coltul interior al ochilor, pentru o definire de efect.

Principalul avantaj al creionului pentru sprancene Lancôme Le Sourcil Pro este dat de formula duala, o inovatie fata de alte produse concurente. Astfel, vei primi nu numai un produs pentru corectarea, definirea si conturarea sprancenelor, dar si un iluminator care sa puna frumos in valoare zona ochilor. Atentia pentru detalii a producatorului iti este infatisata in diferentele de dimensiune intre cele doua capete ale creionului, pe care le vei folosi astfel la adevaratul lor potential. Nu trebuie sa iti faci griji nici pentru rezistenta sa pe parcursul zilei: creionul se mentine la locul lui si sprancenele arata impecabil, gratie texturii cerate si pigmentilor pronuntati de culoare. Lancôme pluseaza si prin faptul ca iti ofera un produs multi actiune: creionul poate fi folosit si pe linia genelor, iar iluminatorul merge de minune pe pometi, deasupra buzelor sau in coltul intern al ochilor.

Cel mai important dezavantaj al creionului pentru sprancene Lancôme Le Sourcil Pro este reprezentat de pretul ridicat, specific producatorului. Dimensiunile mai mari ale creionului il pot face de asemenea mai dificil de manevrat.

Luand insa in calcul atuurile sale : definirea si corectarea frumoasa a sprancenelor, formula duo care integreaza si un iluminator, rezistenta de efect si aspectul final natural, merita sa incerci Lancôme Le Sourcil Pro.

Gramaj: 3,12 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66611 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51949 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (44853 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41580 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40348 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
 2. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)
 3. Sfaturi pentru achiziționarea rochiei de mireasă. Ce alegi din numeroasele modele disponibile? (0 comentarii)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!