Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Creion pentru sprancene Max Factor Eyebrow Pencil

Miercuri, 16.07.2014
de Andreea Baluteanu

Creionul pentru sprancene Max Factor Eyebrow Pencil este definit drept varianta ideala pentru conturarea si definirea sprancenelor, imbunatatindu-le forma si punand in evidenta privirea. Are la baza o formula de duritate medie, pentru a evita agresarea pielii delicate, permitand in aceeasi masura trasarea de linii ferme.

Creionul pentru sprancene Max Factor Eyebrow Pencil este definit drept varianta ideala pentru conturarea si definirea sprancenelor, imbunatatindu-le forma si punand in evidenta privirea. Are la baza o formula de duritate medie, pentru a evita agresarea pielii delicate, permitand in aceeasi masura trasarea de linii ferme.

Cum ti se pare Creion pentru sprancene Max Factor Eyebrow Pencil? Voteaza!

0 (0)
Creion pentru sprancene Max Factor Eyebrow Pencil

18 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul pentru sprancene Max Factor Eyebrow Pencil contribuie la definirea mult mai frumoasa a sprancenelor, umpland golurile si uniformizand culoarea. Contine un amestec de ceruri care ii garanteaza o rezistenta buna.

Formula sa este destul de dura, favorizand mai degraba trasarea de linii puternice, accentuate, decat aplicarea mai delicata, rafinata. Este prevazut cu o periuta in capatul opus, pentru aranjarea sprancenelor si uniformizarea culorii.

Mod de folosire: aplica pe intreaga suprafata a sprancenelor, pentru a le accentua culoarea, sau umple golurile si pune in evidenta zonele mai deschise la culoare, pentru un efect mai delicat.

Cel mai important avantaj al creionului pentru sprancene Max Factor Eyebrow Pencil este redat de raportul foarte bun intre calitate si pret, mizand pe o varianta mai avantajoasa decat a multor produse concurente. Duritatea sa il face potrivit pentru trasarea de linii bine conturate si pentru definirea de efect a sprancenelor. Are o consistenta cerata care ii confera o rezistenta buna. Nuantele cu tonuri naturale sunt un atu.

Principalul dezavantaj al creionului pentru sprancene Max Factor Eyebrow Pencil este conferit de formula mai dura, care poate zgaria pielea delicata si impiedica aplicarea delicata.

Pentru atuurile sale: raportul bun intre pret si calitate, formula rezistenta, care permite aplicarea de linii bine conturate, merita sa incerci Max Factor Eyebrow Pencil.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66510 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51867 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47741 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41602 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41467 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!