Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Review pentru Crema de mâini hidratantă cu protecţie UV Bruno Vassari Age Control Hand Cream

Marţi, 22.11.2016
de Andreea Baluteanu

Ştim că mâinile sunt primele afectate de efectele îmbătrânirii premature şi de deshidratare, dar, în ritmul alert al vieţii de zi cu zi, de cele mai multe ori uităm să le îngrijim aşa cum trebuie. Crema de mâini Age Control Hand Cream acţionează ca un adevărat tratament, reuşind să hrănească şi să hidrateze pielea sensibilă în profunzime, dar şi să îi ofere protecţia de care are nevoie în faţa radiaţiilor UV şi a factorilor de mediu agresivi. De acum încolo, mâinile redevin cea mai bună carte a ta de vizită!

Ştim că mâinile sunt primele afectate de efectele îmbătrânirii premature şi de deshidratare, dar, în ritmul alert al vieţii de zi cu zi, de cele mai multe ori uităm să le îngrijim aşa cum trebuie. Crema de mâini Age Control Hand Cream acţionează ca un adevărat tratament, reuşind să hrănească şi să hidrateze pielea sensibilă în profunzime, dar şi să îi ofere protecţia de care are nevoie în faţa radiaţiilor UV şi a factorilor de mediu agresivi. De acum încolo, mâinile redevin cea mai bună carte a ta de vizită!

Cum ti se pare Crema de mâini hidratantă cu protecţie UV Bruno Vassari Age Control Hand Cream? Voteaza!

5 (1)
Crema de mâini hidratantă cu protecţie UV Bruno Vassari Age Control Hand Cream

50 ron

Review-ul DIVAHAIR

Deşi pentru pielea feţei investim în produse scumpe şi apelăm la o rutină de beauty consecventă, atunci când vine vorba de mâini, nu mai dăm dovadă de aceeaşi îngrijire atentă. Cu toate acestea, pielea lor delicată este prima expusă impactului negativ al radiaţiilor UV şi al factorilor de mediu. De acum încolo nu vom mai avea motive să ne facem astfel de probleme: este promisiunea pe care ne-o face crema de mâini Bruno Vassari Age Control Hand Cream. Produsul are la bază un cumul de ingrediente de calitate: alantoină (care repară, cicatrizează şi susţine sinteza de colagen, cu efecte antiage fenomenale), unt de cocos (un excelent agent hidratant), Alpha-Bisabolol (calmant şi protector), D-Panthenol (ideal pentru hidratarea şi intensificarea elasticităţii unghiilor) şi factor de protecţie UVA şi UVB, cel mai important gest de frumuseţe pe care îl poţi introduce în rutina ta de îngrijire.

Textura cremei de mâini Bruno Vassari Age Control Hand Cream este lejeră şi intră repede în piele, deşi are la bază o formulă atât de concentrată, hidratantă. Îţi vor plăcea şi nuanţele profunde de verde în care este colorat ambalajul.

Mod de folosire: aplică pe pielea mâinilor masând, de fiecare dată când resimţi nevoia.

Principalul avantaj al cremei de mâini Bruno Vassari Age Control Hand Cream este reprezentat de ultra potenţialul său hidratant. Nu poţi ignora acest aspect, pentru că, aşa cum am mai spus, vârsta ta se vede pentru prima dată pe pielea mâinilor. Crema acţionează asemenea unui tratament, care va atenua aspectul petelor pigmentare cauzate de radiaţiile UV şi va proteja, repara şi hrăni intensiv pielea.

Prezenţa factorului de protecţie UVA-UVB este un alt atu de care să ţii cont. Sigur ai auzit despre cât de nocive sunt razele soarelui acum, iar ele afectează în primul rând zonele lăsate neprotejate, cum este pielea mâinilor.

Dat fiind faptul că discutăm despre o cremă tratament, intens hidratantă, ne-am fi aşteptat ca formula sa să intre greu în piele, dar textura este uşoară, lejeră, perfectă.

Dincolo de toate, înfrumuseţarea în timp a pielii mâinilor este cel mai important motiv pentru care noi vom achiziţiona crema de mâini Bruno Vassari Age Control Hand Cream. Acum nu ne mai este ruşine să ne expunem pielea mâinilor!

Crema de mâini este disponibilă pe beautyoneshop.ro., aici, la preţul de 50 lei / 75 de ml

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Nu mai purta balerini cu blugi! Uite ce pantofi să porți cu jeanși pentru a fi în trend! (186452 vizite)
 2. 6 zodii care vor găsi fericirea adevărată la finalul acestui an (31003 vizite)
 3. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (26157 vizite)
 4. Nu se mai poartă geaca din piele. Jacheta HOT care va fi pe val în această toamnă (5623 vizite)
 5. Horoscopul banilor: 2 zodii se îmbogățesc până la sfârșitul anului, alte 5 pierd tot ce au (5107 vizite)
 1. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (nota 4.5)
 2. 6 zodii care vor găsi fericirea adevărată la finalul acestui an (nota 4.1)
 3. Cele 5 reguli pe care le respect cu sfințenie și datorită cărora am tenul cu 15 ani mai tânăr (nota 3.8)
 4. Zodia pentru care ultima parte a anului va fi cea mai bună perioadă din viața ei (nota 3.7)
 5. Nu mai purta balerini cu blugi! Uite ce pantofi să porți cu jeanși pentru a fi în trend! (nota 3.3)
 1. Promoţia de vis a toamnei! Singurul magazin care te plăteşte să cumperi de la el (0 comentarii)
 2. Sora lui Brigitte Pastramă e de o frumusețe rară! Vezi cum arată Cristina, face ravagii peste hotare (0 comentarii)
 3. Momentele istorice în care, cu modestie și înțelepciune, femeile de la Casa Regală și-au reciclat hainele vechi (0 comentarii)
 4. A divorțat de soție și s-a însurat cu soacra, acum 30 de ani. Poveste demnă de scenariu de film! (0 comentarii)
 5. Viața fascinant de dureroasă a lui Freddie Mercury, omul pe care-l adoră și cei care nu i-au fost contemporani (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!