Review pentru Cremă de mâini Mario Badescu Hand Cream with vitamin E

Marţi, 25.10.2016
de Andreea Baluteanu

Brand-ul Mario Badescu este renumit pentru produsele cu eficienţă garantată, care conţin ingrediente naturale, cu potenţial testat, lipsite de riscuri. Crema de mâini Mario Badescu Hand Cream înglobează un cumul de vitamine (vitamina A şi E), ulei de germeni de grâu şi miere, care promit să hidrateze pielea în profunzime şi să îi păstreze aspectul tânăr. Formula non-grasă intră repede în piele şi o transformă în favorita ta!

Brand-ul Mario Badescu este renumit pentru produsele cu eficienţă garantată, care conţin ingrediente naturale, cu potenţial testat, lipsite de riscuri. Crema de mâini Mario Badescu Hand Cream înglobează un cumul de vitamine (vitamina A şi E), ulei de germeni de grâu şi miere, care promit să hidrateze pielea în profunzime şi să îi păstreze aspectul tânăr. Formula non-grasă intră repede în piele şi o transformă în favorita ta!

Cum ti se pare Cremă de mâini Mario Badescu Hand Cream with vitamin E? Voteaza!

0 (0)
Cremă de mâini Mario Badescu Hand Cream with vitamin E

39 ron

Review-ul DIVAHAIR

Mâinile şi gâtul sunt primele părţi ale corpului care ne dezvăluie vârsta, iar lipsa de îngrijire se dovedeşte, de cele mai multe ori, acea greşeală gravă care ne determină să pierdem lupta cu timpul. Vei distruge însă din temelii riscul îmbătrânirii premature cu ajutorul cremei de mâini Mario Badescu Hand Cream. Îţi vin în ajutor complexul de vitamine A şi E, cu atribute hidratante şi anti-age recunoscute, care îţi vor păstra pielea mâinilor netedă, catifelată şi proaspătă, în ciuda vârstei din buletin. Mierea este recunoscută la rândul ei pentru efectele emoliente, reparatoare şi antiinflamatoare. Formula câştigătoare este completată de atributele tonifiante ale uleiului din germeni de grâu, care revitalizează şi redă elasticitatea pielii, ştergând cu buretele anii care au trecut.

Textura cremei de mâini Mario Badescu Hand Cream este lejeră, în ciuda ingredientelor hidratante din compoziţia sa, ceea ce îi imprimă o absorbţie rapidă în piele. Parfumul subtil, plăcut, va îmbunătăţi experienţa utilizării.

Mod de folosire: masează pe mâini, insistând până ce crema este complet absorbită. Foloseşte de fiecare dată când te speli pe mâini sau când simţi nevoia unei hidratări suplimentare.

Cel mai important avantaj al cremei de mâini Mario Badescu Hand Cream este reprezentat de capacitatea sa superioară de hidratare. Problema mâinilor uscate, cu pielea crăpată, este un fenomen asociat cu sezonul rece, un adevărat coşmar pe care suntem sigure că l-ai experimentat şi tu. Nu vei mai suferi însă de niciun inconvenient odată cu prima utilizare a cremei de mâini lansată de Mario Bădescu. Lista ingredientelor te convinge şi ea: potenţialul cremei este dovedit de complexul de vitamine A şi E, dar şi de prezenţa uleiului din sâmburi de struguri şi a mierii, ingrediente naturale cu efecte dovedite. Nu mai trebuie să îţi faci griji că pielea ta este afectată de compuşi chimici periculoşi, pentru că acum ştii că datorezi naturii frumuseţea mâinilor tale.

Încă de la prima folosire, vei fi vrăjită de textura lejeră a cremei. Cu siguranţă ai experimentat şi tu inconvenientul cremelor de mâini pentru pielea foarte uscată: cu o formulă grasă, acestea intrau greu în piele, aşa că erai tentată să le ocoleşti. Cu Mario Badescu Hand Cream nu mai ai însă această problemă: aplic-o pe mâini şi vei putea manevra imediat mouse-ul la birou.

Şi recipientul cremei de mâini Mario Badescu Hand Cream se dovedeşte extrem de practic: nu ai la dispoziţie un tub din care să te chinui să dozezi crema, ci pur şi simplu te serveşti singură cu cantitatea de care ai nevoie. În plus, ai garanţia faptului că poţi consuma tot produsul.

Nu putem uita nici de efectele antiage ale cremei de mâini! Chiar dacă nu te afli încă la vârsta la care să ai aceste preocupări, îi vei fi recunoscătoare mai târziu pentru că ţi-a păstrat pielea mâinilor în cea mai bună stare.

Desigur, trebuie să te atenţionăm ca, dacă eşti alergică la vreuna dintre componentele produsului, să limitezi utilizarea sa. Crema de mâin Mario Badescu Hand Creami are însă o compoziţie predominant naturală, cu minimum de riscuri.

Un bestseller de foarte mulţi ani, crema de mâini Mario Badescu Hand Cream îţi va hidrata, îngriji şi proteja pielea mâinilor, transformându-se într-un must have!

Ingrediente: apa deionizata, stearat de gliceril, Protol, ulei de germeni de grau,propilenglicol, alcool cetil, retinil palmitat, Glicerina, tocoferol, propilparaben,trietanolamina, extract de miere, benzoat de sodiu, uree Imidazolidinyl.

Crema de mâini Mario Badescu Hand Cream este disponibilă pe carespot.ro la preţul de 39 de lei (redus de la 48 lei)/118 ml