Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Cremă de ochi Mario Bădescu Ceramide Eye Gel

Marţi, 25.10.2016
de Viorica Ghinea

Crema Mario Bădescu Ceramide Eye Gel este destinată îngrijirii pielii din jurul ochilor. Produsul hidratează această zonă, diminuează pungile și iluminează ochii obosiți, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele.

Crema Mario Bădescu Ceramide Eye Gel este destinată îngrijirii pielii din jurul ochilor. Produsul hidratează această zonă, diminuează pungile și iluminează ochii obosiți, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele.

Cum ti se pare Cremă de ochi Mario Bădescu Ceramide Eye Gel? Voteaza!

0 (0)
Cremă de ochi Mario Bădescu Ceramide Eye Gel

87 ron

Review-ul DIVAHAIR

Având în vedere că pielea din jurul ochilor este mai subțire, ea este mai sensibilă și mai predispusă la riduri. De aceea, această zonă are nevoie de o îngrijire specială, de produse care să o hrănească și să o hidrateze în profunzime, să o protejeze și să îi ofere un aspect fresh, odihnit. Crema de ochi Mario Bădescu Ceramide Eye Gel promite să ofere toate aceste avantaje. Formula ei este lejeră, se absoarbe rapid și nu îngrașă pielea.

 

Mod de folosire: aplică produsul pe pielea curată, tamponând o cantitate mică în jurul și în zona ochilor, cu ajutorul degetului inelar. Utilizează crema de două ori pe zi pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. Este recomandat să o păstrezi în frigider pentru a-ți oferi un tratament răcoritor și relaxant.

 

Cel mai important avantaj al cremei Mario Bădescu Ceramide Eye Gel este reprezentant de faptul că îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii din jurul ochilor. Astfel gelul cu ceramide reduce aspectul de ochi umflați, elimină cercănele și oboseala. Datorită conținutului de ceramide și de extracte de plante, crema hrănește pielea din această zonă și îi asigură protecție. Ținut la frigider, gelul îți oferă o senzație de prospețime la aplicare, revigorându-te instant.

Citește cu atenție lista de ingrediente ce se află în compoziția acestui produs pentru îngrijirea ochilor. Dacă ai alergie la unul dintre ele, nu este recomandat să îl folosești. De asemenea, dacă observi că pielea ta se înroșește ori că ai mâncărimi, întrerupe folosirea cremei.

 

Ingrediente: ceramide, Extract de plante, apa, glicerina, silicon, propilenglicol, Uree Diazolidinyl, metilparaben, propilparaben, Trietanolamina, cyclopentasiloxane, dimethiconol, ethylhexyl cocate, lecithin, glycolipids, panax ginseng root extract.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!