Review pentru Dizolvant fara acetona Cien

Duminică, 05.04.2015
de Andreea Baluteanu

Dizolvantul Cien promite sa indeparteze fara probleme lacul de pe unghii, inclusiv pe cel rezistent, de culoare intensa. In plus, acest produs nu contine acetona, ceea ce il include intre variantele de dizolvant pe care le poti utiliza fara a-ti pune probleme in legatura cu sanatatea ta.

Dizolvantul Cien promite sa indeparteze fara probleme lacul de pe unghii, inclusiv pe cel rezistent, de culoare intensa. In plus, acest produs nu contine acetona, ceea ce il include intre variantele de dizolvant pe care le poti utiliza fara a-ti pune probleme in legatura cu sanatatea ta.

Cum ti se pare Dizolvant fara acetona Cien? Voteaza!

2.2 (4)
Dizolvant fara acetona Cien

6.5 ron

Review-ul DIVAHAIR

Dizolvantul Cien fara acetona sterge oja de pe unghii si te tenteaza cu un sistem de dozaj inovator, care va anula riscul de a folosi prea mult produs. Necontinand acetona, acest produs este o varianta safe pentru unghiile tale.

Textura lichida este caracteristica unui dizolvant, iar placerea aplicarii este marcata de mirosul mai putin pregnant. Vei descoperi folosind produsul un sistem inovator de dozaj, care presupune ca nu vei mai risipi dizolvantul aplicand direct pe discheta.

Mod de folosire: plaseaza discheta pe dispozitivul de dozaj, apoi apasa usor, iar pompita va repartiza o cantitate adecvata de produs. In urma folosirii, curata recipientul de urmele de dizolvant si ai grija sa il inchizi ermetic.

Principalul avantaj al dizolvantului Cien este dat de eficienta pe care o detine in inlaturarea ojei, conjugata cu absenta acetonei din compozitie. In cazul in care ti-ai colorat unghiile cu oja deschisa la culoare, dizolvantul isi va face perfect treaba, dar nu vei intampina probleme majore nici in cazul lacurilor de unghii inchise sau a celor cu particule de glitter. Daca esti preocupata de sanatatea unghiilor tale, absenta acetonei este un factor care te poate determina sa incerci produsul. Avand la dispozitie o cantitate de 200 de ml de produs, spornic, il vei folosi pentru multa vreme, un alt atu pe care nu il vei trece cu vederea. Nu putem ramane indiferenti nici in fata pretului mic, mai ales in asociere cu avantajele prezentate mai sus. Un alt plus pe care il vei observa este sistemul de dozaj, inovator, care preintampina riscul de a folosi o cantitate prea mare de produs.

Cel mai important dezavantaj al dizolvantului de unghii Cien este dat de eficienta mai scazuta in indepartarea lacului de unghii, in comparatie cu un produs care contine acetona. Pana ce te vei deprinde cu sistemul de dozaj, il poti gasi nepractic. De asemenea, in urma utilizarilor repetate, exista riscul ca pompita cu care este prevazut sa se degradeze.

Daca iti doresti insa un dizolvant de unghii fara acetona, care sa se comporte eficient si sa prezinte un sistem inovator de dozaj, merita sa investesti in Cien.

Gramaj: 200 ml

Alte review-uri ale produselor Cien