Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Joi, 25.09.2014
de Andreea Baluteanu

Creionul pentru buze Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place tenteaza cu formula cremoasa si confortabila care asigura o conturare precisa, perfecta a buzelor. Rezistenta de 12 ore nu te va lasa indiferenta, iar mentinerea superioara a rujului si evitarea migrarii sau intinderii acestuia il recomanda drept o varianta de incercat.

Creionul pentru buze Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place tenteaza cu formula cremoasa si confortabila care asigura o conturare precisa, perfecta a buzelor. Rezistenta de 12 ore nu te va lasa indiferenta, iar mentinerea superioara a rujului si evitarea migrarii sau intinderii acestuia il recomanda drept o varianta de incercat.

Cum ti se pare Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place ? Voteaza!

0 (0)
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

85 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul pentru buze Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place atrage atentia cu formula care se aplica usor, care contureaza precis si ofera un prag de 12 ore de rezistenta. Contine pigmenti bogati de culoare care redau un aspect frumos buzelor si se asorteaza cu nuantele rujurilor aplicate.

Textura cremoasa si lejera a creionului Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place aluneca extrem de placut si confortabil pe suprafata buzelor. Ambalajul care reflecta culoarea produsului va atrage atentia, iar aplicatorul situat la capatul opus ii faciliteaza utilizarea.

Mod de folosire: contureaza cu atentie buzele, respectand forma naturala a acestora sau depasind-o usor, pentru un plus de volum. Foloseste pensula aflata la capatul opus pentru a aplica luciul de buze sau rujul.

Cel mai important avantaj al creionului contur pentru buze Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place este redat de textura cremoasa, placuta si confortabila, care aluneca pe buze. Traseaza precis forma buzelor gratie formulei sale. Mizeaza pe o rezistenta care, chiar daca nu atinge in toate conditiile pragul de 12 ore promis, va constitui un factor care sustine achizitia. Nu permite rujului sa se intinda sau sa migreze inestetic, un factor de luat in calcul. Aplicarea usoara si nuantele frumoase completeaza lista de beneficii.

Principalul dezavantaj al creionului de buze Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place este dat de pretul ridicat, care poate descuraja achizitia. Textura cremoasa ii poate determina un consum mult mai rapid.

Pentru atuurile sale: textura placuta, lejera, rezistenta buna, aplicarea precisa si placuta si nuantele frumoase, merita sa incerci Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place.

Gramaj: 1,2g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66533 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51881 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41678 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41488 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40257 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Ce spune culoarea părului despre tine? Vopsește-ți părul cu produsele de la Iglow.ro (0 comentarii)
 2. Aspectul fizic este una, aspectul casei este alta - Alege Imperial White (0 comentarii)
 3. 10 Motive să te înregistrezi pe o platformă de întâlniri (0 comentarii)
 4. Horoscop mâine, 22 septembrie: Gemenii ies din crisalidă și se transformă într-un fluture superb (0 comentarii)
 5. Horia Alexandrescu a murit, la vârsta de 74 de ani. Reputatul jurnalist suferea de o boală gravă (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!