Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Fard de obraz duo Avon

Joi, 24.10.2013
de Andreea Baluteanu

Fardul de obraz duo de la Avon imbina colorarea pometilor cu iluminarea lor, lasand un look satinat, radios si fin. Este conceput din doua nuante, un iluminator si un blush, care se combina pentru a contura un aspect proaspat. Promite sa reziste bine, pe tot parcursul zilei.

Fardul de obraz duo de la Avon imbina colorarea pometilor cu iluminarea lor, lasand un look satinat, radios si fin. Este conceput din doua nuante, un iluminator si un blush, care se combina pentru a contura un aspect proaspat. Promite sa reziste bine, pe tot parcursul zilei.

Cum ti se pare Fard de obraz duo Avon? Voteaza!

0 (0)
Fard de obraz duo Avon

38 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fardul de obraz duo de la Avon tenteaza cu asocierea dintre efectul pronuntat al unui blush si cel diafan al unui iluminator. Fardul de obraz are la baza pigmenti subtili de culoare, care contureaza frumos obrajii. Ingredientele cu rol in a reflecta lumina creaza un look radios, scotand in evidenta trasaturile.

Formula fina a fardului duo pudra se aplica lejer si lasa o senzatie de confort, indepartandu-se apoi fara probleme. Este conceput din doua parti: un blush si un iluminator, usor de combinat. Recipientul negru, simplu, lucios, este elegant si are o tenta de rafinat, dar nu este dispus cu pensula sau oglinda pentru a facilita utilizarea sa.

Mod de folosire
: fardul de obraz se aplica cu miscari circulare, pe pometi. Poti folosi fie separat cele doua compartimente, fie impreuna, pentru un efect pronuntat de conturare a trasaturilor.

Cel mai important avantaj al fardului de obraz duo Avon, este reprezentat de formula care reuneste in acelasi recipient un fard de obraz si un iluminator. Cele doua parti pot fi folosite fie impreuna, fie separat, un atu care il delimiteaza de multe din produsele concurente. Lasa o finisare luminoasa perlata, care contureaza diafan trasaturile. Textura fina a fardului asigura o aplicare lejera si o senzatie de confort, elemente de care merita sa tii cont. Rezistenta este destul de buna, fardul mentinandu-se pe parcursul intregii zile. Ambalajul in nuante de negru, destul de rafinat si elegant, iti va atrage cu siguranta atentia. Efectul natural si adaptabilitatea buna la tipurile de ten sunt alte elemente care pot incuraja achizitia. Are o formula buildable, permitand aplicarea mai multor straturi.

Referitor la principalul dezavantaj al fardului de obraz duo Avon, pigmentarea mai redusa decat a altor produse de gen, mizand mai degraba pe iluminarea si pe conturarea diafana a pometilor, se remarca. Contine talc si mica, care pot irita tenurile sensibile. Nu este dispus cu oglinda si pensula, precum majoritatea produselor de gen.

Atuurile sale: formula duo, care reuneste un iluminator si un blush, textura pudra fina care se aplica usor si finisarea radianta, naturala, recomanda insa achizitia fardului de obraz duo de la Avon.

Gramaj: 8 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!