Review pentru Fard de ochi e.l.f. Flawless Eyeshadow

Sâmbătă, 20.04.2013
de Andreea Baluteanu

Fardurile e.l.f. Flawless Eyeshadow sunt disponibile in patru nuante placut coordonate, in diverse tonuri, create pentru o armonizare si o asortare ideale. Contureaza in mod atragator ochii si dispun de un ghid step-by-step, pentru a realiza un machiaj profesionist.

Fardurile e.l.f. Flawless Eyeshadow sunt disponibile in patru nuante placut coordonate, in diverse tonuri, create pentru o armonizare si o asortare ideale. Contureaza in mod atragator ochii si dispun de un ghid step-by-step, pentru a realiza un machiaj profesionist.

Cum ti se pare Fard de ochi e.l.f. Flawless Eyeshadow? Voteaza!

0 (0)
Fard de ochi e.l.f. Flawless Eyeshadow

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

Evidentiind la fel de bine ca majoritatea produselor e.l.f. raportul exceptional intre pret si calitate, e.l.f. Flawless Eyeshadow contine patru nuante usor de omogenizat si de armonizat, cu un rol precis in definirea unui machiaj profesionist.

Formula fina, matasoasa, faciliteaza aplicarea, iar recipientul simplu, dotat cu un aplicator si o oglinda, este practic si economic. Desi nu se remarca prin ambalajele atragatoare sau creative, e.l.f. impresioneaza prin calitatea livrata si pretul mai mult decat ispititor.

Mod de folosire: Create pentru a se contopi armonios intr-un machiaj care scoate privirea in evidenta, cele patru nuante ale fardului e.l.f. Flawless Eyeshadow contin instructiuni de utilizare extrem de utile. Paleta este alcatuita din doua culori mate si doua mai sidefate. Tonul de baza (BASE) se aplica pe intreaga suprafata a pleoapei mobile, pana la arcada; nuanta LID este ideala pentru crearea de umbre, CREASE contureaza pliul pleoapei, iar LINE defineste linia genelor.

Principalul avantaj al liniei e.l.f. Flawless Eyeshadow este reprezentat de pretul extrem de prietenos, insotit de calitatea satisfacatoare a produsului. Nuantele atragatoare si paleta conceputa pentru uniformizare si asortare eficiente sunt de luat in calcul. Denumirea oferita fiecarei nuante reflecta utilizarea sa, realizarea unui make-up de inspiratie profesionista fiind astfel facilitata. Culorile usor pigmentate si sidefate scot in evidenta ochii, iar formula matasoasa le ajuta sa adere bine.

Ca sa punem in balanta si dezavantajele, trebuie sa remarcam faptul ca rezistenta este mai degraba scazuta, in absenta unui primer eficient. De asemenea, fardurile pot dobandi o consistenta prafuita, care se scutura destul de repede, estompandu-se, in absenta bazei.

Pentru nuantele atragatoare, paleta in patru culori, cu destinatii de folosire precise si pretul ispititor, e.l.f. Flawless Eyeshadow merita achizitionat.

Ingrediente: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Dimethicone, Polyisobutene, PVM/MA Decadiene Crosspolymer. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Tin Oxide (CI 77861), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Red No.40 Lake (CI 16035), Blue No.1 Lake (CI 42090)