Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Review pentru Fard de ochi ESTEE LAUDER Signature Eyeshadow Quad

Sâmbătă, 20.04.2013
de Andreea Baluteanu

Paleta pentru ochi ESTEE LAUDER Signature Eyeshadow Quad contine patru nuante de farduri, in tonuri bine armonizate, cu texturi complementare, ideale pentru un make-up complet al ochilor. Formula testata oftalmologic si dermatologic iti ofera garantia sigurantei si calitatii.

Paleta pentru ochi ESTEE LAUDER Signature Eyeshadow Quad contine patru nuante de farduri, in tonuri bine armonizate, cu texturi complementare, ideale pentru un make-up complet al ochilor. Formula testata oftalmologic si dermatologic iti ofera garantia sigurantei si calitatii.

Cum ti se pare Fard de ochi ESTEE LAUDER Signature Eyeshadow Quad? Voteaza!

0 (0)
Fard de ochi ESTEE LAUDER Signature Eyeshadow Quad

170 ron

Review-ul DIVAHAIR

Paleta de la ESTEE LAUDER Signature Eyeshadow Quad cucereste prin nuante naturale, bogate si beneficiind de o textura catifelata. Formula este imbogatita cu micropigmenti matasosi, care usureaza aplicarea si omogenizarea. Contureaza si scot in evidenta ochii, fiind ideale pentru un machiaj usor, de zi, dar putand construi si unul mai rafinat, de seara.

Textura matasoasa a fardurilor este usor sidefata, dar beneficiind de un luciu discret. Finisarea variaza de la cea mata, catifelata, la cea perlata, imbracand pleoapa intr-un strat placut, proaspat si confortabil. Recipientul are un aspect rafinat, elegant, specific Estee Lauder, fiind dotat cu doua aplicatoare, de tipuri diferite, si o oglinda.

Mod de folosire: aplica fardul folosind ustensilele furnizate de catre producator, in functie de gradul de finisare si intensitatea pe care doresti sa le obtii.

Principalul avantaj al ESTEE LAUDER Signature Eyeshadow Quad este reprezentat de textura fina, moale si catifelata a fardurilor, usor de aplicat si de blenduit, ceea ce le transforma intr-o varianta ideala pentru un make-up de zi. Nuantele naturale sunt usor de asortat, iar finisarea, variind de la cea mata la cea perlata, asigura o utilizare variata. Rezistenta impresioneaza, iar capacitatea de conturare si evidentiere a privirii te va surprinde. Aplicatoarele de tipuri diferite sunt de calitate, usurand folosirea fardului. Poti varia gradul de intensitate prin aplicari succesive, iar ambalajul rafinat te va atrage, cu siguranta.

Referitor la dezavantaje, pigmentarea fardurilor este destul de slaba, compensata insa prin nuantele naturale, ideale pentru zi. Pretul putin cam piperat poate descuraja achizitia.

Daca iti doresti o paleta perfecta pentru un machiaj lejer, nuante usor de asortat si o textura matasoasa, ESTEE LAUDER Signature Eyeshadow Quad poate fi una dintre solutiile de testat.

Gramaj: 4.4 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!