Review pentru Fond de ten Mac Pro Longwear

Sâmbătă, 06.07.2013
de Andreea Baluteanu

Fondul de ten Mac Pro Longwear promite o rezistenta de pana la 15 ore pe piele, cu un aspect uniform si natural. Formula cremoasa este usor de aplicat si lasa o senzatie de confort, iar finisarea naturala, fara aspect de masca, este cuceritoare. Ofera o acoperire mica spre medie.

Fondul de ten Mac Pro Longwear promite o rezistenta de pana la 15 ore pe piele, cu un aspect uniform si natural. Formula cremoasa este usor de aplicat si lasa o senzatie de confort, iar finisarea naturala, fara aspect de masca, este cuceritoare. Ofera o acoperire mica spre medie.

Cum ti se pare Fond de ten Mac Pro Longwear? Voteaza!

5 (4)
Fond de ten Mac Pro Longwear

120 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fondul de ten Mac Pro Longwear tenteaza cu o rezistenta peste medie, acoperirea de efect a imperfectiunilor si o finisare naturala. Are la baza pigmenti special tratati care confera un aspect catifelat, fara imperfectiuni tenului. Agentii de hidratare ingrijesc tenul, iar factorul de protectie solara 10 te apara de razele periculoase ale soarelui.

Formula cremoasa este usor de aplicat si lasa o senzatie de confort tenului, adaptandu-se foarte bine la specificul acestuia. Recipientul din sticla are un dozator care permite utilizarea unei cantitati potrivite de produs. Aspectul simplu, elegant, este caracteristic brandului MAC.

Mod de folosire: Mac Pro Longwear se aplica cu o pensula/buretel pentru machiaj, sau cu ajutorul degetelor, pentru o mai buna uniformizare. Consistenta cremoasa e compatibila cu pielea, oferindu-i un aspect catifelat, impecabil. Porneste din centrul fetei, estompand catre exterior.

Principalul avantaj al Mac Pro Longwear este reprezentat de rezistenta sa peste medie, de pana la 15 ore, promisa de producatori, indiferent de conditiile meteo. Cu toate ca nu atinge intotdeauna pragul garantat, depinzand mult de specificul tenului, fondul de ten se mentine intr-o stare buna mult timp. Acoperirea medie va tine la distanta imperfectiunile si va oferi un aspect catifelat, frumos tenului.

Are finisare mata, fara particule de luminozitate, ceea ce il face nepotrivit pentru pielea terna, lipsita de stralucire. Nu confera aspect de masca si nu irita tenul, fiind ideal pentru cel sensibil. Diversitatea de nuante, care corespunde subtonurilor de ten, este un atu. Adaptarea la nuanta tenului este un punct pozitiv, iar textura cremoasa, usor de aplicat si care lasa o senzatie de confort, incurajeaza achizitia.

In ceea ce priveste dezavantajele fondului de ten Mac Pro Longwear, uscarea rapida pe fata il face mai dificil de aplicat. Desi nu are efect de masca, poate accentua portiunile mai uscate ale fetei si ridurile fine, atunci cand nu este aplicat peste un primer. Pretul destul de ridicat descurajeaza achizitia. FPS-ul 10 poate fi prea mic pentru lunile calde de vara.

Daca esti posesoarea unui ten normal spre mixt si iti doresti un fond de ten rezistent, cu o putere medie de acoperire, care nu incarca si nu are efect de masca, Mac Pro Longwear poate fi una dintre cele mai bune alegeri.

Gramaj: 30 ml