Review pentru Gel contur ochi Gerovital

Luni, 01.07.2013
de Andreea Baluteanu

Gelul contur de ochi Gerovital contribuie le diminuarea ridurilor din zona delicata a ochilor, la revitalizarea si accentuarea luminozitatii privirii. In plus, hidrateaza si racoreste, calmeaza si intensifica circulatia sangvina din zona.

Gelul contur de ochi Gerovital contribuie le diminuarea ridurilor din zona delicata a ochilor, la revitalizarea si accentuarea luminozitatii privirii. In plus, hidrateaza si racoreste, calmeaza si intensifica circulatia sangvina din zona.

Cum ti se pare Gel contur ochi Gerovital? Voteaza!

2.5 (2)
Gel contur ochi Gerovital

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

Gelul contur de ochi de la Gerovital pune in evidenta o formula naturala, mizand pe extracte de plante pentru imbunatatirea aspectului pielii sensibile din jurul ochilor. Are la baza extracte de albastrele, recunoscute pentru proprietatile lor de calmare si decongestionare, alaturi de sunatoare si castan, care intensifica circulatia din zona ochilor. In plus, hidrovitonul hraneste pielea, o revitalizeaza si ii amelioreaza tonusul, gratie continutului ridicat de minerale si aminoazici. Nu in ultimul rand, elastina are rol in prevenirea formarii ridurilor.

Formula de gel se aplica usor si lasa o senzatie de prospetime, avand efect racoritor. Ambalajul sub forma de tub sustine o utilizare igienica.

Mod de folosire: aplica pe pielea curata din jurul ochilor, cu miscari delicate de masaj, realizate cu varful degetelor.

Principalul avantaj al gelului contur pentru ochi de la Gerovital este reprezentat de formula sa naturala, care mizeaza pe extracte de plante, precum albastrelele, sunatoarea si castanul. Capacitatea medie de hidratare mentine pielea din jurul ochilor catifelata, cu toate ca, daca te confrunti cu probleme ale pielii uscate in aceasta zona, rezultatele nu sunt impresionante. Textura sub forma de gel este usor de aplicat si revigoreaza intens, lasand o senzatie de prospetime si confort. Se consuma greu, permitand o utilizare economica. Luminozitatea privirii este accentuata, iar ambalajul igienic este un plus de luat in calcul. Mirosul de plante, discret, si pretul mic te vor cuceri.

Intre dezavantajele gelului pentru ochi de la Gerovital, eficienta scazuta in combaterea si prevenirea ridurilor din zona ochilor se remarca. Mai departe, capacitatea de hidratare mai mica decat la produsele crema destinate ingrijirii pielii sensibile din aceasta zona poate descuraja achizitia.

Pentru formula naturala, textura racoritoare, pretul mic si reputatia pozitiva a producatorului, gelul contur pentru ochi de la Gerovital poate fi o investitie potrivita.

Gramaj: 15 ml